Ворскла перемогла Дніпро-1

У середу, 24 травня, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді пройшов матч 28-го туру УПЛ. СК «Дніпро-1» приймав полтавську «Ворсклу». 

СК «Дніпро-1» відкрив рахунок вже на 3-й хвилині зустрічі. Бланко зліва увійшов у штрафний майданчик, на замасі прибрав захисника і пробив у дальній кут. На 9-й хвилині арбітр пішов дивитись повтор і в результаті призначив пенальті у ворота СК «Дніпро-1» та показав жовту картку Адамюку. Одинадцятиметровий реалізував Скляр, пробивши у лівий нижній кут. На 19-й хвилині  Піхальонок ударом з-за меж штрафного майданчика намагався закрутити м’яч у лівий кут, але трохи не влучив. СК «Дніпро-1» володів перевагою і не випускав «Ворсклу» з її половини поля. Тиск на оборону полтавської команди збільшувався з кожною хвилиною. Удар Бланко забрав голкіпер, а Адамюк пробив поруч з правою штангою. Піхальонок на 43-й хвилині запустив м’яч над поперечиною. На останніх секундах компенсованого до першого тайму час Кане обвідним ударом надіслав м’яч у лівий кут воріт СК «Дніпро-1». 

У перерві тренер СК «Дніпро-1» провів подвійну заміну. Замість Матарріти і Бланко на поле вийшли Гуцуляк та Пасіч. На 60-й хвилині  Пасіч пробив повз ліву штангу. Через сім хвилин голкіпер «Ворскли» перевів через поперечину удар того ж Пасіча. СК «Дніпро-1» подавав багато кутових, але зиску з розіграшу стандартів не мав. Час невпинно спливав, а у дніпрян не було реальних шансів для взяття воріт. «Ворскла» тягнула час, як могла. Врешті полтавській команді вдалося втримати переможний результат.

УПЛ. 28-й тур, 24 травня

Дніпро-1 – Ворскла – 1:2

Голи: Бланко, 4 – Скляр, 14 (пен.), Кане, 45+4

СК Дніпро-1: Рибак, Адамюк, Сарапій, Сваток, Матарріта, Бабенко, Рубчинський, Бланко, Піхальонок, Пеглоу, Довбик.
Запасні: Валеф, Каплієнко, Назаренко, Гомес, Є. Пасіч, Хайнер, Лучкевич, Танчик, Когут, Танковський, Гуцуляк, Підлепенець.

Ворскла: Ісенко, Крупський, Чеснаков, Кравець, Бацула, Скляр, Челядін, Пердута, Нестеренко, Кане, Степанюк.
Запасні: Домолега, Рамірес, Юрченко, Кулаковський, Черниш.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*