Ворскла поступилася Чорноморцю

Повели в рахунку у цій зустрічі гості. Голіков долучився до атаки одеситів, прострілив у воротарський майданчик на Коваля, а той уже спрямував кулю до сітки.

Попри перевагу ворсклян у володінні м’ячем, матеріалізувати це в хоча б один забитий гол ніяк не вдавалося. З’явившись на заміну по перерві свою забивну місію продовжив Коломоєць. Юрій скористався з хорошої передачі Пердути, і надіслав м’яч в дальній кут – 1:1.

Менш як десятьох хвилин знадобилося футболістам Чорноморця на те, аби знову вийти вперед. Танчик побачив перед собою відкритий простір, пройшов до карної зони, та поклав м’яч під дальню стійку 1:2.

Наприкінці гри господарі поля мали вдосталь можливостей бодай зрівняти результат, та підопічні Червенкова стояли невмолимим муром, і свого таки досягли, піднявшись з останньої сходинки на 11 позицію турнірної таблиці.

 

25.05. 2019 р. м. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 1050 глядачів.

 

«Ворскла» – «Чорноморець» 1:2

 

Голи: Коломоєць (54) – Коваль (26), Танчик (63)

 

«Ворскла»Ткаченко, Пердута, Мартиненко, Чеснаков, Сапай, Скляр, Петровіч, Васін, Габелок (Кобахідзе, 90), Ребенок (Артур, 46), Карека (Коломоєць, 46)

 

Тренер: Віталій Косовський

 

«Чорноморець»Літовченко, Голіков, Рижук, Гошкодеря, Норенков (Трубочкін, 72), Бабенко, Танчик, Хамелюк, Аржанов, Вільхамссон (Чорній, 65), Коваль (Павлов, 78)

 

Тренер: Ангел Червенков

 

Попередження: Чеснаков — Рижук, Трубочкін, Бабенко

 

Вилучення: Чеснаков (68, повторне попередження)

 

ФК Ворскла

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*