Ворскла і Десна зіграли внічию у видовищному поєдинку

Поєдинок у Полтаві між місцевою «Ворсклою» та чернігівською «Десною» закривав недільну програму 7-го туру української Прем’єр-ліги.

«Ворскла» в дебюті гри приголомшила суперника, зробивши заявку на перемогу. Вже на четвертій хвилині Скляр з правого флангу скинув у центр штрафного, де Пуцліну вдалося пробити повз Мисака. Незабаром воротареві гостей довелося знову витягати м’яч з сітки, цього разу його засмутив Степанюк, якому асистував той же Скляр. 
 
Як не дивно, гравці «Десни» після цього не опустили руки, а зуміли відігратися ще до перерви. Спочатку на екваторі першого тайму Волошин скористався помилкою Якубу, увірвався до штрафного і скоротив розрив у рахунку. А кілька хвилин по тому Тотовицький вивів Безбородька на побачення з Різником, якому не вдалося врятувати «Ворсклу» від другого пропущеного м’яча. 

На перерву команди пішли за рівного рахунку на табло, тому в другому таймі все почалося, по суті, з чистого аркуша. Обидві команди продовжили створювати небезпечні моменти і могли продовжити гольову перестрілку, проте в одних моментах гравцям бракувало влучності, в інших на висоті були голкіпери – і Різник, і Мисак в декількох епізодах зіграли просто блискуче, рятуючи свої ворота.

Ближче до кінця зустрічі було помітно, що позначилася втома, та й ніхто не поспішав ризикувати. Все-таки одне очко, здобуте в боротьбі з прямим конкурентом за єврокубкову зону, краще, ніж «журавель в небі».

2:2 – результативна нічия дозволила «Десні» з 13 очками обійти «Дніпро-1» за рахунок кращої різниці м’ячів і піднятися на четверту сходинку в турнірній таблиці елітного дивізіону України. У «Ворскли» тепер 12 балів і шосте місце.

12.09.2021. Українська Прем’єр-ліга. 7-й тур Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського (Полтава)

«Ворскла» – «Десна» – 2:2

Голи:  Пуцлін (4), Степанюк (17) – В.Волошин (26), Безбородько (32)

«Ворскла»: Різник, Якубу (Яворський, 46), Бондаренко, Чеснаков, Пердута, Пуцлін, Челядін, Скляр (Вакула, 59; Кравчук, 85), Тілль, Степанюк, Рангел (Пешич, 68).

«Десна»: Мисак, Жук, Селін, Цимбалюк, Болбат (Ковтун, 89), Домбровський, Тотовицький, Картушов, В.Волошин (Калитвинцев, 46), Завійський, Безбородько (Будківський, 73).

Попередження: Тілль (16), Бондаренко (70) – Селін (12), В.Волошин (28), Картушов (41), Завійський (64), Цимбалюк (81)

Спорт.ua

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*