Ворскла і Дніпро зіграли контрольний поєдинок

Полтавська «Ворскла» і Дніпропетровський «Дніпро» зіграли товариський поєдинок, використавши паузу у чемпіонаті викликану іграми збірної України у відбіркових матчах до Євро-2016. Дніпряни у цьому матчі грали без своїх “збірників” Бойка, Федецького і Ротаня. Цікаво, що гру команди провели у селі Шарівка Харківської області.

Перший тайм команди відіграли на рівних, але без голів. А от на початку другого тайму відкрив рахунок Матеус, який зіграв у цьому поєдинку центрфорварда через відсутність травмованих Зозулі і Селезньова. На 65-й хвилині полтавці зрівняли рахунок. Міщенко потужним ударом з лівої відправив м’яч у правий кут. Та все ж перемогу вирвали дніпряни, зусиллями все того ж Матеуса.

_

«Дніпро» – «Ворскла» 2:1

Матеус, 55, 67, – Міщенко, 65
Дніпро: Лаштувка (Шеліхов, 46), Томечак, Папа (Дуґлас, 46), Чеберячко,  Піко, Едмар (Влад, 67), Даніло, Безус, Руїс, Матеус, Баланюк (Бруно Ґама, 46).
Ворскла: Ткаченко, Сімінін (Даллку, 46), Чеснаков (Міщенко 46), Шиндер (Баранник, 68), Пердута (Квасний, 76), Дитятьєв (Одарюк, 80) Скляр (Кизилатеш, 83).

Фото vorskla.com.ua

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*