Гірник Спорт вдома не зміг переграти Зірку

У другому турі чемпіонату України у першій лізі Гірник-Спорт приймав Кіровоградську Зірку. З перших хвилин гості пішли в атаку і вже на третій хвилині гравець Зірки Мостовий мав два небезпечних моменти. Господарі відповіли одразу після пасу Марусича Кірієнко вийшов на побачення з голкіпером, але поспішив і м’яч пролетів над дев’яткою воріт суперника. Гра дещо перейшла в центр поля Гірник більше атакував, але пропустив першим, захисники не встежили за Мостовим, який вирвався сам на сам з голкіпером не залишивши йому жодного шансу. 0-1. Одразу після голу Б. Баранець міг подвоювати рахунок, але м’яч пролетів над поперечиною. До перерви ініціативою володіли гості.

Після перерви знову могли відзначитися кіровоградці, але їм не вистачило влучності. Гірник володів м’ячем переважно в центрі не доходячи до штрафного суперника. На 76 хв несподівано замість центрального півзахисника Марусича на поле вийшов нападник Івашко. Який через 9 хвилин зрівняв рахунок. Він виграв другий поверх після навісу Королькова і м’яко перекинув Поштаренко. 1-1. На третій доданій хвилині матчу Гірник міг вирвати перемогу Корольков навісив у штрафну і після удару головою Голядинца, м’яч чиркнув поперечину воріт. Тож нічия другий тур поспіль.

Гірник-Спорт – Зірка 1-1

Голи:  Мостовий 29 хв. Івашко 85 хв
Гірник-Спорт”: Ситников, Нелін, Голядінец, Шульц, Тимофеєнко (Моїсеєнко 45хв), Герасимець, Корольков, Марусич (Івашко 76 хв), Воронченко, Даудов (Степанчук 61 хв), Кирієнко (к).

Запасні: Кліщук, Моісеєнко, Чмеленко, Степанчук, Клімаков, Івашко, Дячук.
Головний тренер: Ігор Жабченко.

“Зірка”: Поштаренко, Мостовий, Лупашко, Щедрий, Допілка, Бацула, Баранець Б., Кучеренко, Баранець Г(Акименко 65 хв), Ковальов, Локтіонов.

Запасні: Лёпка, Каваців, Збунь, Деребчинського, Фатєєв, Загальський, Акименко.
Головний тренер: Сергій Лавриненко.

Попередження: Локтіонов, Б. Баранець, Кучеренко, Корольков, Ковальов

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*