«Гірник-Спорт»  зіграв внічию з «Агробізнесом»

«Гірник-Спорт» вдруге у цьому році здобув очки у виїзному матчі. У Волочиську команда з Горішніх Плавнів зіграла унічию (1:1) із «Агробізнесом»

«Гірник-Спорт» у цьому матчі зустрівся із кубковою сенсацією. У розіграші національного трофею «Агробізнес» переграв «Шахтар» і у півфіналі зіграє із «Динамо». Саме після гри із «гірниками» футболісти команди із Волочиська проведуть гру із киянами. Тож, генеральна репетиція до цієї значимої для «Агробізнеса» дуелі відбулася саме із «Гірником-Спорт».

Господарі першими відкрили рахунок. На 22-й хвилині Велєв вів боротьбу із Семенцом, який впав на газон і арбітр зустрічі призначив пенальті. Цей удар реалізував Руслан Черненко, який забив 11-й гол у чемпіонаті і 25-й у Першій лізі. Але через десять хвилин «Гірнику-Спорт» вдалося відігратися. Лукас Вентура увірвався до штрафного майданчику «Агробізнеса», де із порушенням правил його зустріли Бойчук та Юхимович. Результативно удар з позначки реалізував Сергій Романов, для якого це був дебютний гол за «Гірник-Спорт» і десятий у Першій лізі.

І Романов, і Лукас, ще до перерви привернули до себе увагу, коли атакували ворота суперника до перерви. У другому таймі «гірники» надійно грали у обороні. Проте мав шанс забити переможний гол Ілля Чередниченко. У підсумку команди не виявили переможця. У історії зустрічей це четверта нічия у шести матчах. «Гірник-Спорт» набрав 29 очок і посідає дев’яте місце у таблиці.

У наступному матчі «Гірник-Спорт» вдома зіграє із херсонським «Кристалом». Ця гра відбудеться у суботу, 24 квітня.

16 квітня 2021 року. Чемпіонат України. Перша ліга. 22 тур. Волочиськ. Стадіон «Юність».

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – 1:1 (1:1).

Голи: Черненко Руслан, 22 з пенальті (1:0), Романов Серій, 32 з пенальті (1:1).

«Агробізнес»:  Мозіль Олег, Бойчук Ігор, Черненко Руслан, Когут Микола, Юхимович Дмитро (Косовський Сергій) Когут Іван, Дідик Роман, Думанюк Артур, Шаповал Владислав (Слотюк Арсен, 46), 25. Груша Віталій-к (80. Семенюк Сергій, 46), Семенець Богдан (Немтінов Євгеній, 60).

Запасні:  Задерейко Антон, Артим Андрій, Ярмоленко Артем, Ємаєв Євген, .

Головний тренер – Чижевський Олександр.

«Гірник-Спорт»:  Жмурко Роман, Велєв Вячеслав, Чуєв Богдан, Тимошенко Ілля, Кравченко Владислав, Сьомка Артем (Дмитрук Тарас, 72), Чепелюк Олександр, Краєв Владислав, Романов Сергій (16. Дедух Руслан, 57), Чередниченко Ілля-к, Вентура Лопес Лукас ( Литовченко Олексій, 76).

Запасні:  Фіяло Ігор, Якубов Алішер, Павліш Дмитрій, Ігнатьєв Владислав, Насібулін Владислав, Осипенко Олег, Твердохліб Єгор, .

Головний тренер – Жабченко Ігор.

Попередження: Велєв, 21, Чередниченко, 88.

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*