Гірник Спорт зіграв товариську гру з ФК Мир

Гірник спорт зіграв свій перший спаринг на третьому тренувальному зборі. Суперником команди з Горішніх Плавнів став Горностаївський Мир, який займає сьоме місце у другій лізі. Поєдинок відбувся в Олександрії на стадіоні «Ніка», що має поле зі штучним покриттям. Рахунок зустрічі – 0:0. Попри те, що голів команди не забили, це була зовсім не мирна нічия.

В першому таймі більш активно діяли футболісти з Полтавщини. Але до взяття воріт це не призвело. Найбільш небезпечні удари першої половини зустрічі у виконанні Олексія Мойсеєнка та Андрія Сахневича мети не досягли.

Після перерви гра суттєво не змінилася хіба що побільшало фолів та боротьби. Тож матч так і завершився, нульовою нічиєю.

Наступний свій контрольний поєдинок Гірник Спорт проведе 22 лютого проти Кременчуцького Кременя.

 

м. Олександрія. Стадіон «Ніка +». 19. 02. 2017.

ФК«Мир»(Горностаївка) – «Гірник-Спорт»(Горішні Плавні) 0: 0

 

«Гірник-Спорт» (1-й тайм): Ситников, Кравчук,  Яворський,  Корольков (к),Олійник,  Моїсеєнко, Коваленко, Шевчук, Разуваєв,  Сахневич, Курелех.

«Гірник-Спорт» (2-й тайм): ГНП, Носарєв, Голядинець, Цапій, Корольков (к), Павлик, Фаюк, Прутян, Дячук, ГНП, Ляшенко.

Головний тренер: Сергій Пучков.

 

ФК«Мир»: Завгородній, Тищенко, Чмеленко, Рафальський (к), Шмигаль, Боровик, Хорольський, Іванченко, Савченко, Мартян, Куліш. На заміну виходили: Томенко, Цурупін, Яременко, Притиковський, Шмат, Фатій, Вакуленко, Кулинич.

Головний тренер: Віктор Богатир.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*