Гірник Спорт на виїзді поступився Київському Арсеналу

У шістнадцятому турі першої ліги Гірник Спорт здійснив невдалий вояж до Борисполя, де команда ІгоряЖабченка поступилась Київському Арсеналу з рахунком 2:0.

У першому таймі чудовий шанс відкрити рахунок втратив Марусич, який з кількох метрів не зумів переграти воротаря і вдало влучити по м’ячу. А от господарі свій момент не змарнували, Семенюк з лівого флангу віддав передачу на лінію карного майданчика, звідки Пилипенко у проти хід голкіперу відправив м’яч у сітку воріт гостей 1:0.

У другому таймі знову мав нагоду забити Марусич. Але його ефектний удар ножицями, парирував воротар господарів – Сітало.

Натомість вдруге відзначився “Арсенал” Після удару Домбровського, м’яч зрикошетив до Черненка, який з лінії штрафного майданчика відправив “шкіряного” під ліву стійку воріт Крюкова.

Наступний свій матч Гірник проведе вдома, в якому прийматиме земляків з Полтави.

 

29.10.2016. м. Бориспіль. Стадіон “Колос” 300 глядачів.

“Арсенал-Київ” – “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) 2:0

Голи: Пилипенко 35, Черненко 72

“Арсенал-Київ”: Сітало, Пилипенко, Аксьонов, Есеола (Матвєєв 91), Черненко, Домбровський, Турчанов (Семчук 67), Костюченко, Гетьман, Голіков (Майданевич 92), Семенюк

Запасні: Іванов, Майданевич, Тименко, Матвеєв, Насімі, Семчук.
Головний тренер: Сергій Литовченко

“Гірник-Спорт”: Крюков, Яворський, Малєй, Павлик, Крапивний, Моісеєнко, Кірієнко (Воробей 88), Корольков (Демідов 68), Марусич, Ломко, Гарбар

Запасні: Ситніков, Демидов, Воробей, Пернацький, Бобак, Прутян, Голядинець.

Головний тренер: Ігор Жабченко.

Попередження: Турчанов 25, Голіков 32, Есеола 45, Семенюк 50 – Яворський 20, Моісеєнко 22, Крюков 95

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*