Гірник Спорт поступається Тернополю

В матчі девятого туру в першій лізі чемпіонату України Гірник Спорт вдома зустрічався зі ФК Тернополем. Обидві команди знаходяться в низу турнірної таблиці, мають по 6 очок і розділяють перед останню сходинку.

Відкрили рахунок в матчі гості, уже в першій своїй атаці півзахисник Тернополя Кривий пройшов по лівому флангу і м’яко перекинув Ситникова – 0: 1. Одразу ж господарі провели небезпечну атаку Даудов з лівого флангу навісив на дальню штангу, Марусич в дотик ударом головою пробив прямо в руки Чорнобая. Це був найнебезпечніший момент гірників в першому таймі. До перерви команди більше голів не забивали тож перший тайм так і завершився.

У другому таймі Гірник Спорт відігрався на 51 хвилині, після пробиття штрафного м’яч влучив в руку гравцю, який знаходився в стінці, суддя назначив пенальті який, вдало реалізував Корольков. А в же через 3 хвилини гості вийшли в перед, чудовим голом зі штрафного відзначився Гаврилюк. До кінця матчу гірник відігратися не зміг, натомість пропустив третій гол на 90 хвилині, відзначився Громяк.

 

“Гірник-Спорт” – “Тернопіль” – 1: 3

Голи: Кривий 6 хв, Корольков (П) 51 хв, Гаврилюк 54 хв, Громяк 90 хв.

 

ФК “Тернопіль”: Чорнобай, Курило, Атласюк, Клекот, Соколовський, Кондзьолка, Гаврилюк, Кривий, Сороцький, Богданов, Полянчук.
Запасні: Кравчук, Дубчак, Капелян, Громяк, Кіцак, Дорі, Різник.
Головний тренер Василь Івегеш.

«Гірник-Спорт»: Ситников, Нелін, Голядінец, Моїсеєнко, Ломко, Герасимець, Корольков (к), Глушицький (Івашко), Даудов, Марусич, Кирієнко (Воронченко).
Запасні: Кліщук, Івашко, Клімаков, Воронченко, Дячук, Штандер, Пивовар.
Головний тренер Ігор Жабченко

Попередження: Курило, Клекот,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*