«Гірник-Спорт»  у меншості поступився «Поліссю»

У Житомирі у поєдинку 28-го туру «Гірник-Спорт» до кінця боровся у меншості, але все ж таки поступився «Поліссю» із рахунком – 2:3.

Гірник-Спорт» не здобув сьогодні очок у Житомирі, де провів матч 28-го туру чемпіонату України у Першій лізі. Більшу частину поєдинку «гірники» грали у меншості, але наша команда боролася до кінця і робила усе, аби гідно вийти із непростої ситуації.

На 24-й хвилині екс-гравець «Полісся» у складі «гірників» Ілля Тимошенко отримав друге попередження і залишив команду у меншості. Після цього господарям вдалося відкрити рахунок. На 33-й хвилині відзначився Станіслав Коваль. Але до перерви «Гірник-Спорт» відігрався. Єгор Твердохліб заробив пенальті, який на 40-й хвилині реалізував Олександр Чепелюк – 1:1.

Після перерви Лукас Вентура зробив швидкісний ривок, після якого на 60-й хвилині вивів «Гірник-Спорт» вперед – 1:2. Через дві хвилини «Полісся» зрівняло рахунок завдяки голу Сергія Швеця – 2:2.

Надалі гравці «Гірника-Спорт» гідно протистояли супернику, усією командою відпрацьовували у обороні і робили усе можливе, аби здобути позитивний для себе результат. Але на 90-й хвилині, під час подачі з кутового, Вісенте у штрафному майданчику «Гірника-Спорт» боровся із суперником за позицію, після чого обидва гравці опинилися на газоні. Нажаль, арбітр зустрічі Євгеній Цибулько із Канева, розцінив цей епізод, як порушення правил і призначив одинадцятиметровий. Пенальті реалізував все той же Швець. Під час удару голкіпер «гірників» Ігор Фіяло кинувся у той же кут воріт, куди полетів м’яч, але гол все ж таки стався.

2:3 – і «Гірник-Спорт» поступився у матчі, в якому був близький здобути очки, навіть у складній ситуації.

Полісся” (Житомир) – “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) – 3:2 (1:1)

Голи: Коваль, 33 (1:0), Чепелюк, 40 з пенальті (1:1), Вентура, 61 (1:2), Швець, 63 (2:2), Швець, 90 з пенальті (3:2).

«Полісся»: Яшков Антон, Понєдельник Андрій, Швець Сергій-к, Прокопчук Кирило, Акубардія Бадрі, Тєрєхов Артем, Чернецький Олександр, Повалій Ілля, Андрущенко Максим, Грицук Василь, Коваль Станіслав. 

Запасні: Маханьков Володимир, Гавриленко Максим, Притиковський Денис, Шевченко Євгеній, Жук Вадим, Галенков Денис, Островський Денис, Даудов Марат, Медведєв Марк.

Головний тренер – Шищенко Сергій.

 «Гірник-Спорт»: Фіяло Ігор, Велєв Вячеслав, Чуєв Богдан, Тимошенко Ілля, Кравченко Владислав, Чепелюк Олександр, Дмитрук Тарас, Осипенко Олег, Краєв Владислав, Твердохліб Єгор-к, Вентура Лопес Лукас.

 Запасні: Жмурко Роман, Богомаз Назарій, Черниш Денис, Литовченко Олексій, Дедух Руслан, Сьомка Артем, Павліш Дмитрій, Чередниченко Ілля, Паула Мерседес Вісенте. 

Головний тренер – Жабченко Ігор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*