Гірник-Спорт і Поділля не змогли виявити сильнішого в рівному матчі

Це була перша зустріч команд у Першій лізі. «Гірник-Спорт» активно почав поєдинок і перший небезпечний момент створив вже на 12-й хвилині: Яворський небезпечно атакував ворота гостей ударом головою, але м’яч пройшов поруч з воротами. На 16-й хвилині Яворський знову був у центрі уваги, коли опинився на газоні у штрафному майданчику, але арбітр не зупинив гру у цьому епізоді.

Перший небезпечний удар по воротам господарів «Поділля» організувало на 21-й хвилині, але Кліщук узяв цей м’яч у руки. А ось на 25-й хвилині у гостей була вже більш реальна нагода засмутити «гірників», але Карпенко не сильно пробив по воротам і Кліщук забрав м’яч.

«Гірник-Спорт» відповів ударом на 28-й хвилині від Понєдєльніка, але м’яч пролетів вище воріт. До перерви «Гірник-Спорт» створив ще кілька моментів, але рахунок не змінився.
На 53-й хвилині у грі стався суперечливий епізод: Паламар виконав навіс у штрафний майданчик «Поділля», після чого Понєдєльнік виконав удар і м’яч влучив у руку Ліповузу. 

Нажаль, у цьому епізоді арбітр не наважився призначити пенальті. До кінця гри команди обмінювалися небезпечними моментами, було багато боротьбі і жовтих карток, йшла відкрита гра, але забитих м’ячів у цьому поєдинку не було. Нічия – 0:0, у якій «Гірник-Спорт» здобув перше очко, але звісно, що команда Ігоря Жабченка намагалася перемоги у цьому поєдинку. 

Наступну гру «Гірник-Спорт» проведе у п’ятницю, 17 вересня. Це буде гра 9-го туру чемпіонату України у Першій лізі, яка відбудеться у Сумах із «Альянсом» (Липова Долина).

12.09.2021 Перша ліга 8 тур м. Горішні Плавні. Стадіон «Юність».

Гірник-Спорт (Горішні Плавні) — Поділля (Хмельницький) — 0:0

Гірник-Спорт: Клищук, Шинкаренко, Кравчук, Цвіренко, Сафіханов, Сьомка, Ямпіль, Мильченко, Паламар, Яворський, Понедєльнік. 

Запасні: Климов, Романов, Черныш, Федоров, Чуєв, Никитюк, Твердохліб, Кожевніков, Кулаковський, Клебер. 

Головний тренер: Ігор Жабченко.

Поділля: Кучеренко, Морговьский, Веремієнко, Пернацький, Корохов, Липовуз, Пріхна, Мораренко, Островський, Савошко, Карпенко.

 Запасні: Валіон, Волинець, Цибульник, Матвеєнко, Прильопа, Панасенков, Ващишин, Коваль. 

Головний тренер: Віталій Костишин.

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*