Довгоочікувана перемога Полтави

Після трьох виїзних ігор ФК «Полтава» повернувся на рідний стадіон “Локомотив”, щоб провести останню домашню гру в цьому футбольному році. Суперником полтавчан стала тернопільська «Нива».

Ледь  встигли футболісти розіграти м’яч в центрі поля, як уже перша атака в грі закінчилась взяттям воріт. Зеленевич перехватив «кожаного» у центрі поля, віддав передачу на Насибуліна, а той відразу ж пробив ближній кут ворот – 1:0. ФК «Полтава» дуже сильно хотіла реабілітуватись за невдалі ігри на виїзді.

Уже в дебюті другого тайму відбулись два небезпечні моменти, один з яких закінчився взяттям воріт. Так, кутовий удар виповнив Насибулін, зробивши навісну подачу у воротарську площадку, де Фаворов на ближній штанзі випригнув вище всіх і переправив м’яч головою в сітку – 2:0.

Останні 5 хвилин матчу були при повній ігровій перевазі «біло-чорних».Кутовий подав Насибулін, Волков хотів замкнути подачу головою, але невдало. Захисники «Ниви» безуспішно намагались вивести м’яч із воротарської площадки, але Фаворов видряпав «кожаного» і заштовхав його у ворота – 3: 0.

_

 

Чемпіонат України. Перша ліга. 27-й тур
ФК «Полтава» – «Нива» (Тернопіль) 3:0

(голи: Насибулін, Фаворов-2)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*