Колишні гравці Дніпра фейєрять в Європі

Екс-гравці дніпропетровського клубу Коноплянка, Калініч і Канкава, які цим літом перейшли у команди із чемпіонатів топ-п’ятірки, зробили вагомий внесок у перемоги своїх нових клубів.


Євген Коноплянка у матчі 6-го туру чемпіонату Іспанії приніс перемогу “Севільї” над “Райо Вальєкано”. Український півзахисник вийшов на поле в середині другого тайму, а за 5 хвилин до кінця матчу за рахунку 2:2 “Севілья” отримала право пробити штрафний удар. До м’яча підійшов Євген і прямим ударом вразив ворота суперника. Коноплянка вивів свою команду вперед і приніс першу перемогу “Севільї” у цьому сезоні.

Евгений Коноплянка: "Были варианты — "Атлетико" или "Севилья"

 

Хорватський нападаючий Нікола Калініч в центральному матчі 6-го туру італійської Серії А відзначився хет-триком у ворота міланського “Інтера”. Уже на 3-й хвилині матчу Калініч заробив пенальті і “Фіорентина” вийшла вперед після голу Ілічіча. Потім у вортах Хандановіча двічі відзначився сам Калініч. На 31-й хвилині зустрічі захисник “Інтера” Міранда перервав вихід хорвата один на один з голкіпером за що отримав червону картку. Наприкінці матчу Нікола забив свій третій гол і вивів “Фіорентину” на перше місце в чемпіонаті.

Ще один екс-дніпрянин Джаба Канкава закріпився в основі французького “Реймса”. Ставши основною дійовою особою в опорній зоні, Канкава встиг заробити вже 4 жовті картки, але допоміг своїй команді вирвати нічию з “ПСЖ” і обіграти мінімально “Ліль”. Таким чином, “Реймс” уже піднявся в чемпіонаті Франції на третє місце.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*