“Кремінь” вдома долає аутсайдера

«Кремінь» агресивно почав гру, явно зробивши ставку на швидкий м’яч. І він мав би відбутись, якби на 4-й хвилині Козлов реалізував пенальті за гру рукою суперника у штрафному майданчику. Проте Артем не зумів переграти голкіпера «Нікополя», який потягнув його удар. За чотири хвилини небезпечно зі штрафного пробивав Мурашов – вище воріт. Господарі підвищують темп і гості явно за ними не встигають та вимушені фолити, про що говорять дві жовті картки протягом хвилини. На 30-й хвилині Черній класно скинув головою м’яч на Мурашова, Євген увірвався до штрафного майданчика суперника, але пробив прямо у Петриченка. Та вже за хвилину «Кремінь» таки відкрив рахунок, Сидоренко отримав хороший пас на правому фланзі не став зближуватись з голкіпером та пробив точно у ближній кут – 1:0. Після цього голу «Кремінь» дозволив супернику погостювати і на його половині поля і заробити два потенційно небезпечні штрафні удари. На 43-й хвилині кращий бомбардир кременчужан Костянтин Черній скористався грубою помилкою на виході голкіпера «Нікополя» та подвоїв перевагу «Кременя». З рахунком 2:0 команди пішли на перерву.

 

Після поновлення матчу «Кремінь» швидко довів рахунок до розгромного. Сафонов не хитро пробив зі штрафного у дальній кут повз стінку, але Петриченко дотягнутися до цього м’яча не зумів. Проте так само швидко і «Нікополь» встановив паритет. Задерецький помилився біля власного штрафного при виході з оборони в атаку і Твердоух, до якого потрапив м’яч, у стилі Роналдіньо, з носка із-за меж штрафного, пробив точно в дальній кут, без шансів для Котлярова. Нічого не скажеш – гол-красень. Цей гол не вплинув на рішення Столовицького щодо подвійної заміни, оскільки Локтіонов та Астахов вже готувались до виходу на поле і замінили Козлова та Масалова. Гра «Кременя» явно потребувала свіжої крові. Проте бажаного сплеску активності не сталося та і цього було цілком достатньо для перемоги, нервової, але перемоги. Міг зіпсувати свято першого весняного матчу Іван Куць, але не влучиів у ворота в останній атаці своєї нової команди.

 

Інтернет-магазин футбольної екіпіровки

 

13 квітня 2019 р. Друга ліга, група Б. 19-й тур.  Стадіон «Кремінь-Арена» ім.О.М.Бабаева. t +12

 

«Кремінь» – «Нікополь» 3:2

 

Голи: Сидоренко, 31 Черній, 43 Сафонов, 49 – Твердоух, 59, 88

 

«Кремінь»: Котляров, Малиновський Бичков, 90+3), Ентін, Ченбай, Задерецький, Сафонов, Масалов (Астахов, 60 Серденюк, 90+1), Сидоренко, Мурашов (Степанчук, 75), Козлов (Локтіонов, 59), Черній.

 

Запасні: Олійник, Піскун, Глущук.

 

Головний тренер – Ігор Столовицький

 

«Нікополь»: Петриченко, Слищенко, Люсік, Таряник, Ботвинко, Твердоух, Адаменко (Діленко, 83), Бужин, Мандровський (Катеруша, 45), Омельченко (Бейер, 65), Куць.

 

Запасні: Регульський, Куканов, Богочаров.

 

Головний тренер – Георгій Варжиленко

 

Попередження: Мурашов, 26 Задерецький, 38 Астахов, 88 – Бужин, 21 Адаменко, 22 Люсік, 75 Бейер, 78

 

Джерело: FC Kremin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*