Кремінь не зміг вийти до Першої ліги

Після виїзної нічиєї, в домашньому матчі плей -офф, за вихід до першої ліги Кремінь поступився Миколаєву рахунком 0 – 1. При підтримці повного стадіону Кременчужани з перших хвилин матчу пішли в атаку на 9 хвилині матчі після навісу з кутового м’яч влучив поперчину, а потім в стійку. На 33 хв Саркісян зі штрафного знову влучив в стійку. Весь тайм Кремінь володів ініціативою мав купу моментів, але рахунок не зміг відкрити, фортуна була на стороні гостей.

У другому таймі господарі продовжили штурм воріт МФК Миколаєва, на 53 хв Саркісян знову влучає в стійку. Захопившись штурмом воріт, господарі пропустили контра атаку в якій Сторубльовцев на 63 хв матчу вийшов сам на сам з голкіпером і вивів гостей в перед 0-1. Господарі після голу пішли відігруватися, але всі їх намагання ні до чого не призвели. Отже матч так і закінчився і МФК Миколаї відстояв місце в Першій лізі.

«Кремінь» (Кременчук) – МФК «Миколаїв» – 0:1

11 червня. 18.00. Стадіон «Кремінь». 1500 глядачів.

«Кремінь»: Онопко (Олійник, 75), Кунєв (Павлік, 84), Борзенко (к), Курелех, Волошин, Апришко, Логінов, Собко (Ченбай, 70), Алексанов (Чорний, 59), Саркісян, Іванов. Запас: Пасічниченко, Дугіенко, Стебловський. Головний тренер: Сергій Свистун.

МФК «Миколаїв»: Восконян, Хохлов, Бичков, Бурдіян, Сторубльовцев, Батюшин (Рогозинский, 69), Лещенко, Кошелюк, Момот, Берко (к) (Музика, 90+4), Білий. Запас: Агаларов, Мізернюк, Дударенко, Андрієвський.Головний тренер: Руслан Забранський.

Гол: Сторубльовцев (62).

Попередження: Кунев (1) – Білий (10), Хохлов (32), Батюшин (60), Момот (88).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*