«Кремінь» переміг «Кристал» й перервав безвиграшну серію

26 травня, футболісти «Кременя» завоювали першу перемогу в 2021 році. У матчі з херсонським «Кристалом» підопічні Сергія Свистуна здобули переогу з рахунком – 2:1. 

Перші 30 хвилин поєдинку можна сміливо вирізати з літопису нинішньої кампанії. Повірте, нічого цікавого, крім кумедних вигуків уболівальників з трибун, не спостерігалося. Місцями гості трохи більше володіли м’ячем, однак їх моменти прийшли лише під кінець першого тайму. Спочатку зобов’язаний був забивати Мурашов, але його постріл пройшов поруч із дальньою стійкою. Через хвилину “Кремінь” таки вийшов вперед – точний удар головою вдався Семенову.

Другий тайм почався так само неспішно, як і перший, і хто знає, як розвивалися б в ньому події, якби не гол “Кристала”. Несподіваний гол і одночасно ефектний. Вийшовший на заміну Вакуленко розпочав контратаку своєї команди, обігрався в стінку з Тарасенком і завдав класний удар з-за меж штрафної – Олійник врятувати гостей не зумів.

“Кремінь” нічийний рахунок не влаштовував від слова зовсім, оскільки свої шанси втриматися в еліті вони не втратили. А з огляду на їх невдалий результат у 28-му турі, вони могли впритул наблизитися до основного конкурента. Спочатку серйозних проблем захисту херсонців створити вони не змогли, зробивши основну ставку на стандарти. І якщо гості у другому таймі не особливо запам’яталися, то господарі потрапили в об’єктиви камер. І мова не про команду, а вболівальників, які в другому турі поспіль прорвалися на поле, в надії теж трохи пограти в футбол. Зробити цього не вийшло – хуліганів вивели, димові шашки прибрали, а гру продовжили.

Дуже скоро після інциденту з фанатами гості забили вдруге. Взяти фортецю суперника їм вдалося після стандарту, а точний постріл завдав Курелєх. Варто відзначити, що Кліщук зумів відбити його удар, однак на думку арбітра, м’яч таки перетнув лінію воріт, перш ніж голкіпер вибив м’яч – 1 2. “Кремінь” здобув свою першу перемогу з листопада 2020-го року, тим самим трохи поліпшивши своє становище в таблиці. Вони все ще в зоні вильоту, проте шанс на порятунок є. Навіть за два тури до фінішу.

5 червня футбольний клуб «Кремінь» прийме харківський «Металіст 1925». Останній домашній матч у сезоні розпочнеться о 17.30 на стадіоні «Кремінь-Арена».

«Кристал» – «Кремінь» – 1:2

Голи: Семенов 44, Курелєх 76 – Вакуленко 59

«Кристал»: Кліщук, Максименко, Логінов, Кіричук, Лаптєв, Крутін, Сорокин, Тарасенко, Цибульський, Кателін, Клюєв.

Запасні: Солдатенко, Сениця, Шмат, Біденко, Гогітідзе, Плечій, Головкін, Вакуленко, Ходаковський, Тітієвський, Жемчужний.

Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Кремінь»: Олійник, Бичков, Курелєх, Сантос, Мягков, Демченко, Семенов, Білоус, Мурашов, Молько, Галата.

Запасні: Данкович, Мілєсін, Дудка, Івахно, Пуди, Кривенко, Фернандо. В.о. головного тренера: Сергій Свистун

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*