“Маріуполь” вирвав перемогу у молодіжного складу “Ворскли

«Ворскла» вдруге в сезоні вийшла на матч УПЛ молодіжним складом. Вперше це сталося 3 липня у Тернополі в поєдинку зі «Львовом» перед фіналом Кубка України. Тоді, нагадаємо, юні полтавські футболісти несподівано зіграли внічию, забивши два м’ячі більш досвідченим суперникам.

Гості почали активніше і вже на 8-й хвилині могли відкрити рахунок. Після розіграшу кутового Олексій Кащук непогано приклався до м’яча, але Олександр Ткаченко виручив свою команду. Як мінімум ще двічі на 24-й і на 30-й хвилинах молодий форвард «Маріуполя» опинявся на ударній позиції в штрафному майданчику суперників, однак обидва рази голкіпер господарів не дозволив йому відзначитися.

Найнебезпечніший момент у «Ворскли» був лише перед самою перервою коли Юрій Козиренко увірвався до штрафного майданчика азовців, обіграв Назарія Муравського і пробив в дальній кут, але м’яч все ж зачепив ногу захисника і пролетів поруч зі штангою.

На початку другого тайму молодь Полтави відкрила рахунок. Після розіграшу кутового Євген Павлюк вистрибнув вище за всіх і з близької відстані головою просто встромив м’яч в сітку воріт. А ще за чотири хвилини гості залишилися у меншості, адже за друге попередження поле достроково покинув Данило Ігнатенко.

Як не дивно, але саме це вилучення струсонуло «Маріуполь» та команда заграла більш гостро в атаці. Відігралися гості 55-й хвилині коли Андрій Кулаков взяв ініціативу на себе і був збитий у штрафному майданчику «Ворскли» Валерієм Дубко. Пенальті реалізував В’ячеслав Чурко.

Переможний гол гості забили на 86-й хвилині відзначився Ігор Кірюханцев.

Вже у компенсований арбітром час відбулося вилучення гравця «Ворскли Артема Челядіна.

16 липня 2020 року, м. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. Гра без глядачів. +22 градуси

«Ворскла» – ФК «Маріуполь» – 1:2

Голи: Павлюк (46) — Чурко (56, з пен.), Кирюханцев (85)

«Ворскла»: Ткаченко, Дмитрук, Дубко (Чуєв, 90+3), Павлюк, Мельничук, Якубу (Сємілєт, 46), Челядін, Гаджук (Посєвкін, 88), Козиренко Кравчук, Власов (Білий, 89).
Головний тренер: Юрій Максимов

Тренер: Віталій Косовський


«Маріуполь»: Гальчук, Полегенько, Чоботенко (Дава, 23), Муравський, Биков (Кирюханцев, 78), Кащук (Чурко, 46), Федорчук, Ігнатенко, Корнієнко (Топалов, 57), Мишньов, Кулаков.

Головний тренер: Олександр Бабич

Попередження: Челядін — Ігнатенко, Кулаков, Мишньов, Биков

Вилучення: Ігнатенко (51, повторне попередження), Челядін (90+1, повторне попередження)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*