Металіст 1925 завдав Ворсклі третьої поспіль поразки

Ворскла поступилася Металісту 1925 (2:3) в рамках 3-го туру УПЛ.

Полтавці розпочали гру набагато активніше. Навіть домінували. Металісту 1925 доводилося виключно відбиватися. Виходило успішно, але вирішив втрутитися Ярослав Козик. Арбітр матчу на рівному місці придумав пенальті. Гравця харків’ян звинуватили у грі рукою, якої навіть близько не було – м’яч влучив у голову. VAR не було, тому справедливість довелося встановити голкіперу. Олег Мозіль не дозволив відзначитися Денису Олійнику, здійснивши ефектний сейв.

Ворскла продовжила насідати і наприкінці першого тайму заробила ще один пенальті. Цього разу жодних питань до арбітра. Захисник не встиг до м’яча і дав Марлісону по нозі. Бразилець сам взявся виконувати покарання і зумів переграти голкіпера своєї колишньої команди.

Другу половину матчу Металіст 1925 розпочав куди сміливіше. Як наслідок, вже на 54-й хвилині рахунок став рівним. Жичиков з правого флангу подав на лінію воротарського, а там Борячук головою переправив м’яч у сітку. Ворскла вже не змогла нав’язувати супернику свою гру. Можемо говорити про рівновагу. Моментів вистачало біля обох воріт.

Зрештою, на 80-й хвилині харків’яни провели класну атаку. Ременюк віддав під удар Дмитренку, який вивів свою команду вперед. Вочевидь, Ворскла не мала наміру програвати третій матч поспіль. Відразу активізувалася у дуже швидко відігралася. Олійник подав на Степанюка. Завадити Руслану не змогли навіть два захисники.

Шанси вирвати перемогу були і в харків’ян, і в полтавців. Картати себе мають за що Борячук та Олійник. Щоправда, Андрій таки зумів реабілітуватися за втрачений момент. Вже у компенсований час екс-форвард Шахтаря наважився на удар метрів з 25-ти і забив. Розкішний гол, який приніс Металісту 1925 дебютну перемогу в нинішньому сезоні. Ворскла програла третій матч поспіль.

Футбол 24



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*