«Нам платять зарплату». Капітан Ворскли розповів про ситуацію у клубі

Володимир Чеснаков розповів про те, що частину зарплати клуб виплачує

Захисник Володимир Чеснаков розповів, що «Ворскла» продовжує частково виплачувати зарплату гравцям, які сподіваються зіграти в новому сезоні Ліги конференцій.

– Чемпіонат офіційно визнали завершеним. Ворскла отримала путівку в Лігу Конференцій. Що в команді кажуть про це?

– Усі чекають завершення війни. Більш конкретно кажуть, якщо все буде добре, то в 20-х числах червня ми повинні всі зібратися, хто є на контракті у Ворскли, та розпочати підготовку до Ліги Конференцій. Адже кваліфікаційний раунд має відбутися вже наприкінці липня.

За місяць до першої офіційної гри ми повинні зібратися. Не знаю, де саме це буде: чи в Полтаві, чи на Заході України, чи за кордоном. У теорії у нас є такі плани – зібрати команду та розпочати підготовку до єврокубків. Проте подивимось, як їх вдасться втілити.

– Яка ситуація з фінансуванням команди?

– Нам платять зарплату, але не у повному обсязі. Потрібно сказати нашому керівництву дякую за те, що в даній ситуації продовжують платити гроші команді. Ми самі знаємо, що в інших командах взагалі нічого не платять. Тому нашим керівникам треба подякувати за те, що у таку важку хвилину нас підтримують: і морально, і фінансово.

– Чи планують повертатися ваші легіонери? Що взагалі казали про ситуацію в Україні?

– На мою думку, вони вже не повернуться в Україну.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*