Олімпія (Савинці) вийшла до наступного раунду аматорського кубка України.

Маючи комфортну перевагу після першого матчу, Олімпія довела свою перевагу й у грі-відповіді. Відкрити рахунок вдалося вже в дебюті: це Фабунмі з лівого краю подав на Стрельцова, і Євген замкнув цей навіс – 1:0. Через півгодини голом відзначився сам Олавале. Субочев на правому краю міг давати розрізну передачу, але вирішив подати на Фабунмі, який з лету, не даючи м’ячу опуститися на землю, розстріляв ворота – 2:0.

 

У другому таймі швидко спрацювала заміна від Кулика. Коли під час однієї з атак м’яч відскочив до Гриценка, Сергій тут же відправив його туди, куди треба було – 3:0. А крапку в зустрічі поставив ще один досвідчений «джокер» савинчан. Взагалі, на ударну позицію виходив Стрельцов, але не пошкодував передачі на Тимченка, так що Ігор реалізував цю атаку два в один майстерним ударом –  4:0. Унікальна ситуація: Олімпія пройшла два раунди, не пропустивши жодного м’яча.

 

 

16:00; 25.09.2019. Миргород. Стадіон «Старт». 500 глядачів

 

Олімпія (Савинці) — Мал (Коростень) — 4:0 (перший матч – 3:0)

 
Голи: Стрельцов, 5, Фабунмі, 35, Гриценко, 50, Тимченко, 70

 

Олімпія: Казаков, Світличний (Дземку, 53), Момот (Тимченко, 46), Малик, Ковтун, Тарганчук, Фабунмі (Бажан, 63), Кірпіченко (Гриценко, 46), Субочев (Співак, 56), Богомаз©, Стрельцов. 

 

Запасні: Макаренко, Рудченко. 

 

Головний тренер: Олександр Кулик.

 

Мал: Грабовець, Болобан, Сутченко, Решетовський, Тичина, Домаєв (Яцковець, 67), Бондарчук (Маховка, 46), Петренко (Толочко, 61), Лисюк (Левківський, 82), Анд.Вигівський, Шевчук©. 

 

Запасні: Лавренюк, Гаєвський. 

 

Головний тренер: Олександр Вигівський.

 

Попередження: Тичина, 36

 

sportarena

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*