Олімпія Савинці перемогла Київську Єдність у чемпіонаті України серед аматорів

Володар Кубка України серед аматорів прибув у гості до команди-дебютанта всеукраїнських змагань, яка стартувала найуспішніше серед усіх колективів із переважно молодим підбором гравців (Єдність виграла обидві попередні зустрічі, як, власне, й Олімпія).

Кияни півгодини протрималися й проти савинецької команди, грали гідно та досить гостро. Олімпії допомогли нестандартні дії на фінальній третині поля. Фабунмі неочікувано для суперників дав пас черпачком на Кунєва, а Роман у падінні зумів проштовхнути м’яча повз голкіпера й потім забити в ворота – 0:1. Відчайдушна спроба захисника вибити з лінії не допомогла.

Втім, боєздатність Єдності, очолюваної відомим у минулому захисником Оболоні, Шахтаря, Зорі та Металіста Конюшенком-молодшим, не викликає сумнівів. Вони відігралися вже невдовзі. Здорово зіграв у центрі поля Ісмаілов: розігрався, побачив ривок Студінікіна та дав йому в розріз, а Олександр реалізував вихід один на один із воротарем – 1:1.

Олімпія встигла не реалізувати кілька чудових моментів, зате скористалася стандартом перед самою перервою. Не встиг воротар господарів відбити удар Фабунмі з близької відстані, як Ола подав кутовий від лівого прапорця, а успішний новачок гостей Іван Куць ударом головою направив м’яча в сітку – 1:2. А в другому таймі гості з Полтавщини довершили справу. Світличний дав довгий пас на Співака, а Євген елегантно перекинув воротаря – 1:3.

16:00, 19.09.2020. 3 тур ЧУ Київ. Стадіон “Перспектива” , +28С

Єдність (Київ) – Олімпія (Савинці) – 1:3 (1:2)

Голи: Студінікін, 39 – Кунєв, 33, Куць, 45+1, Співак, 79

Єдність: Мик.Ващук©, Д.Костенко, Хромочкін, Титаренко (Кисіль, 18), Вояновський (Муха, 46), Ісмаілов, Ковтун (В.Костенко, 60), Рибак (Канір, 56), Студінікін (Мак.Ващук, 51), Прищепа, Керпань (Байрамов, 46). 

Запасний: Корнієнко. 

Головний тренер: Андрій Конюшенко.

Олімпія: Казаков, Світличний (Дземку, 81), Рудченко, Малик, Ковтун, Фабунмі (Бурляй, 75), Богомаз (К) (Тарганчук, 46), Радченко, Субочев, Кунєв (Співак, 65), Куць (Бажан, 84).

 Запасні: Макаренко, Гулович. Головний тренер: Олександр Кулик.

Попередження: Хромочкін, 61

Sportarena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*