Переможець Кубка Пожечевського визначився у серії післяматчевих пенальті

У фіналі Кубка Пожечевського Кременчуцький «Кремінь у серії післяматчевих пенальті  переміг Інгулець. Основний час поєдинку завершився нічиєю 2:2.

Першими у зустрічі відзначилися гравці Інгульця, на 24 хвилині Немтінов реалізував пенальті. Але не довго підопічні Сергія Лавриненка вели в рахунку. Вже на 32-ій хвилині матчу подачу зі штрафного результативно замкнув Тимченко. А через три хвилини Тертишний вивів кременчужан вперед – 2:1.

Але втримати перемогу команда Ященка не змогла пропустивши на останній доданій хвилині матчу. Рахунок після подачі кутового зрівняв Боровський.

У серії післяматчевих пенальті сильнішими стали гравці Кременя. Боровський та Степанчук свої пенальті реалізували. А от удари Світличного та Богданова парирували голкіпери. Наступними влучно пробили Запорожець і Тертишний. Потім Немтінов не зумів переграти Онопка. Надалі Скоцький, Вечтомов і Тимченко били результативно. У підсумку 4:3 на користь «Кременя».

 

15.02.2017. с.Копили НТБ ФК “Полтава

ФК Кремінь» — ФК «Інгулець» — 2:2 (по пен. 4:3)

Голи: Тимченко 32 хв, Тертишний 36 хв, — Немтінов 25 (пен)хв, Боровський, 90+2 хв.
ФК«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Кравчук, Горват, Лисовой (Скоцький, 58), Степанчук, Тертишний, Кошадзе (Сидоренко, 72), Тимченко.

Головний тренер: Сергій Ященко
ФК«Інгулець»: Ганєв, Ткачов, Вечтомов, Клименко, Коцюмака, Боровський, Гвоздевич (Красов, 61), Світличний, Павелько (Запорожець, 56), Немтінов, Шарко (Колесников, 61).

Головний тренер: Сергій Лавриненко 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*