СК Полтава на виїзді програла «Скоруку»

Напрочуд важливий матч у дощову погоду для лідерів східної групи – Скорук приймав своїх найближчих переслідувачів, які в випадку перемоги випередили б команду з Нікопольського району та вийшли на чисте четверте місце з реальними надіями на третє. При цьому допомогти СК Полтава не могли важливі гравці групи атаки – Горжуй та Місяйло, які пропускали цей тур через перебір карток, а захисник Карась і півзахисник Томенко пропускали гру через травми та хвороби.

Проте, незважаючи на всі втрати, полтавці непогано почали матч – воротар Бобровський потягнув удар Кірпіченка, а також зреагував на небезпечний відскок у ході атаки за участі Щербака та Кірпіченка. Ще в одному з моментів м’яч потрапив у ворота, але арбітр взяття воріт не зафіксував через офсайд. Господарі ж могли забивати зусиллями Шарка. А після багатого на події першого тайму СК Полтава повела в рахунку. Після кутового від Пономаренка м’яч відскочив до Кірпіченка, скидкою якого сповна скористався Андрій Савенков. Лівий фулбек з правої ноги відразу ж розстріляв ворота – 0:1.

Роберт Обен Моланго, який невдало зіграв біля своїх воріт в епізоді з голом гостей, виправився буквально через три хвилини. Він ішов на подачу Щербини, коли відчув, що опинився в «коробочці» суперників, тут же завалився на газон. Сам постраждалий чітко пробив пенальті, і хоча воротар вгадав напрям польоту м’яча, виручити після влучного удару в кут не зміг – 1:1. На куражі Скорук оперативно закріпив перевагу. Боженар відпасував на Волкова, який подав із лівого краю. І вже в карному майданчику м’яч злегка підправив Шарко, так що Назар Хрієнко правою ногою в падінні пробив повз Тимофєєва – 2:1. А ще через десять хвилин Перебора перевів м’яч на правий фланг, Шарко подав з правого флангу і Роберт Обен Моланго в дотик з правої направив м’яча в сітку – 3:1.

Полтавська команда не здавалася й атакувала, часом дуже розкривалася, що призводило до фолів і вільних зон в обороні – цим двічі (з гри та стандарту) міг користатися Щербина, в одному випадку пробивши повз ворота, в другому змусивши вступати в гру воротаря. Так як Скорук закріпити перевагу до розгромної все ж не зміг, в кінцівці було гаряче. І після тонкої розрізної передачі Зорі Антон Яременко реалізував вихід один на один із воротарем – 3:2. Хиткий рахунок все ж не змінився, так що Скорук наприкінці регулярного чемпіонату довів перевагу над полтавцями до чотирьох очок. Це вже третя поспіль перемога підопічних Степанова при тому, що календар підготував їм матч за матчем проти сильних суперників.

17:00; 08.05.2021. Покровське. Стадіон “Покровський”; поле 4 (шт.); +14С

Скорук (Томаківка) – СК Полтава – 3:2 (0:0)

Голи: Моланго, 55 (пен.), 70, Хрієнко, 60 – Савенков, 51, Яременко, 87

Скорук: Бобровський, Щербина, Приземлін©, Малиш (Пасічник, 84), Головко, Волков (Хорольський, 71), Боженар (Разуваєв, 80), Хрієнко (Зейналов, 74), Перебора, Шарко (Кривий, 90+3), Моланго. 

Запасні: Шоі, Швець. 

Головний тренер: Олександр Степанов.

Полтава: Тимофєєв, Бужин, Підлепич, Таранушич, Савенков, Даниленко, Пономаренко (Яременко, 70), Собко (Куімов, 60), Щербак©, Шмиголь (Зоря, 60), Кірпіченко (Фоменко, 60). 

Запасні: Тельнов, Попов, Абазов. 

Головний тренер: Володимир Сисенко.


Попередження: Савенков, 29, Малиш, 32, Бужин, 53, Зоря, 76, Боженар, 80, Хорольський, 90, Шарко, 90+2

Спортарена

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*