СК Полтава обіграв Миколаїв у 7 турі Другої ліги

Шостого вересня у матчі сьомого туру Другої ліги серед команд групи “Б” “Миколаїв” приймав “Полтаву”. Гра закінчилася перемогою гостей.

Перший небезпечний момент МФК “Миколаїв” створив на десятій хвилині. Удар з-за меж штрафного майданчика примусив вступити у гру новачка полтавців голкіпера гостей Богдана Петриченка.

За дев’ять хвилин “Миколаїв” залишився у меншості. Арбітр з Нової Каховки Владислав Бакулін вилучив з поля захисника миколаївців Анатолія Масалова.

Граючи вдесятьох, господаріполя змогли забити гол. Подачею зі штрафного, з власної половини поля, півзахисник Данила Фальковський скинув головою капітану команди Сергію Кравченко, який у дотик відправив м’яча у сітку воріт.

Наприкінці першого тайму кілька разів відповіли атаками гості: під час навісу зі штрафного голкіпер “корабелів” Дмитро Фастов не дістав м’яч, але його підстрахував партнер по команді. Після удару вінгера “Полтави” Дмитра Щербака м’яч пролетів вище рамки.

На початку другої половини півзахисник гостей Максим Горжуй пробив після зміщення з флангу – у руки голкіперу Дмитру Фастову.

На 62-й хвилині полтавці подавали кутовий, який завершився результативним ударом.

Втім, арбітр Владислав Бакулін взяття воріт не зарахував, натомість призначив у ворота господарів пенальті. 11-метровий удар реалізував форвард Євген Стрєльцов.

До кінця матчу гості зробили кілька гольових моментів: зокрема, форвард Антон Яременко випередив голкіпера, але пробив вище воріт.

На 95-й хвилині інший гравець, що вийшов на заміну – Микола Бужин, ударом головою з лінії штрафного майданчика перекинув м’яч через Дмитра Фастова. Цей м’яч приніс перемогу “Полтаві” – 1:2.

6.09.2021 7 тур Друга ліга м. Миколаїв

МФК Миколаїв – СК Полтава 1:2 (1:0)

Голи: 0:1 – 33 Кравченко, 1:1 – 66 Стрельцов, 1:2 – 90+4

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*