СК “Полтава” розгромив дубль “Кривбасу”

У 15-му турі аматорського чемпіонату країни  СК “Полтава” вдома розбив “Кривбас-2”

Початок матчу ознаменувався швидким голом у ворота “Кривбасу-2”. Одна з перших небезпечних атак завершилася голом у виконанні Вадима Таранушича.

Містяни володіли ініціативою, однак забити довго не вдавалося. Гості гідно відпрацьовували в захисті, навіть намагалися вийти в поодинокі контратаки. От тільки справи в атаці криворіжців йшли не найкращим чином, тому Анатолій Тимофєєв здебільшого залишався без роботи.

У “малиново-золотих” справи в атаці йшли набагато краще. Так, уже на 11-й хвилині Роман Кірпіченко міг подвоювати перевагу. Він намагався замкнути подачу від штрафного головою, але Давид Бондарєв парирував удар, а з добиванням у полтавців не склалося. Згодом вже капітан Дмитро Куімов міг замикати подачу від Вадима Таранушича, проте не склалося. Згодом знову удар Дмитра після навісу Кірпіченка міг завершуватися голом, але м’яч відскочив під удар Савенкову, а потім, зрикошетивши від свого ж гравця, футбольний снаряд покинув межі поля.

Красивий гол міг організувати  Андрій Місяйло  бісіклетою. До речі, подібний удар буде далеко не останнім у матчі. Хвилинами пізніше Андрій пробивав з далекої відстані й знову був трохи невлучним. Шикарний шанс мав  Олександр Пономаренко, втім півзахисник не наважився пробити з лету, а коли підлаштував м’яч, то пробив у захисників.

Виникали нагоди й після стандартних положень. Олександр Пономаренко навішував чітко на Місяйла, який перебував на дальній стійці, той головою цілив під поперечку, але ворота вкотре врятував Бондарєв.

Після перерви Володимир Сисенко вирішив освіжити гру в атаці. Замість Кірпіченка на поле вийшов досвідчений Юрій Фоменко. І за лічені хвилини перебування Юрій відзначився голом. М’яч відлетів від Бжина під удар форварду і той поклав м’яча чітко під дальню стійку – 2:0.

Одразу після голу Володимир Сисенко зробив подвійну заміну: в гру вступили Собко та Горжуй, які замінили Бужина та Куімова відповідно. Невдовзі на полі з’явилися замість Даниленка та Місяйла Томенко і Яременко.

Заміни зіграли свою роль. Майже віддразу Максим Горжуй організував атаку, змістився в штрафний майданчик і віддав точно під удар Віталію Собку, якому залишилося тільки доправити сферу в сітку – 3:0.

Не встигли кривбасівці розіграли м’яч у центрі поля, як одразу пропустили ще. Гол виявився максимально курйозним. Давид Бондарєв вибивав м’яч і влучив у Руслана Приходька. М’яч відлетів під дар Антонові Яременку, який і розстріляв порожні ворота – 4:0. До фінального свистка господарі встигли забити ще. Олександр Томенко не втрапив у офсайд і  зміг завершити до логічного кінця скидку від Вадима Таранушича.

Тож 5:0 – СК “Полтава” розбиває молодь з “Кривбасу-2”. Попри перемогу, містяни зберігають п’яту сходинку, адже їхній найближчий конкурент – ФК “Скорук” з Томаківки у паралельному протистоянні переграв ФК “Суми”

10.04.2021 15 тур АЧУ с Копили . НТБ Полтава

СК Полтава — Кривбас-2 — 5:0

Голи: 1:0 – 3 Таранушич, 2:0 – 54 Фоменко, 3:0 – 67 Собко, 4:0 – 67 Яременко, 5:0 – 88 Томенко.

СК “Полтава”: Тимофєєв, Таранушич, Підлепич (Абазов, 70), Карась, Савенков, Даниленко (Томенко, 66), Пономаренко, Бужин (Собко, 55), Місяйло (Яременко, 66), Куімов (Горжуй, 55), Кірпіченко (Фоменко, 46).

Запасні: Тельнов

Головний тренер: Володимир Сисенко

“Кривбас-2”: Бондарєв, Титаренко, Приходько, Куликов, Шевченко (Додатко, 4), Баштаннік, Македонський, Лозний (Козленко, 56), Шкель, Рульов (Швидкий, 2), Телінський (Половніков, 70)

Запасні: Переходько.

Головний тренер: Сергій Мазур

СК Полтава

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*