Став відомий переможець Кубка Полтавщини 2018

Сьогодні, 15 серпня, в Полтаві на стадіоні Локомотив відбувся фінальний поєдинок кубка Полтавщини, в якому зустрілися Колос з Лазірок та Олімпія Савинці.

 

З перших хвилин ініціативу в поєдинку захопили номінальні гості, але по справжній небезпечний момент в матчі відбувся лише на 17 хвилині коли Фабумні пробив з за меж штрафного майданчика, але голкіпер Колоса врятував свою команду перевівши м’яч на кутовий.

 

На 27 хвилині знову Фабумні мав непогану нагоду для відкриття рахунку у зустрічі, але його удар головою після подачі з флангу пройшов повз ворота.

 

Останній небезпечний момент у першому таймі був за Олімпією, але удар головою Рудченка прийшовся на поперечину, тож на перерву команди пішли за нічийного рахунку.

 

На старті другого тайму перша небезпечна нагода виникла у воріт Олімпії, Шевченко з лівого флангу увійшов в штрафний майданчик, але пробив прямо в руки голкіперу.

 

На 64 хвилині Олімпія вийшла вперед, Фабунмі обіграв декількох гравців Колоса увірвався в штрафний майданчик й потужним ударом з метрів 16 пробив по поворотах, голкіпер зумів зреагувати, але на добиванні перший був Пономаренко 0:1.

 

До кінця гри Олімпія відзначилася ще раз, на п’ятій доданій хвилині матчу Співак, який нещодавно вийшов на заміну, встановив остаточний рахунок.

Тож, в підсумку 0:2 перемога на користь Олімпії. Команда з Савинців здобуває кубок Полтавщини в п’яте поспіль.

 

 

15.08.2018 р. Фінал Кубка Полтавщини м. Полтава ст. Локомотив 500 глядачів.

 

Колос (Лазірки) – Олімпія (Савинці) 0:2

 

Голи: Пономаренко 64, Співак 90+5

 

Колос: Микола Педько, Дмитро Панченко, Дмитро Доценко, Руслан Голованьов, Максим Даценко, Юрій Мороз, Андрій Дюжов, Ваге Саркісян, Дмитро Харчинський, (Таранушич 87) Ігор  Реутов, Валентин Шевченко.

 

Запасні: Євген Караван, Ягуф Халілов, Олександр Пилиповець,  Вадим Таранушич, Руслан Балакшій, Ярослав Миць, Павло Куций.

 

Головний тренер: Павло Куций

 

Олімпія: Максим Тельнов, Олександр Пономаренко, (Співак 81) Сергій Гриценко (Рудюк 87), Олавале Фабунмі, Серіл Дземку, Едуард Богомаз, Владислав Рудченко, Віталій Субочев, Владислав Ковтун, Євген Малик, Євген Стрельцов.

 

Запасні: Олександр Пославський, Анатолій Ситник, Владислав Тарганчук, Євген Апришко, Євген Співак, Ігор Рудюк, Олексій Гулович.

 

Головний тренер: Олександр Кулик

 

Попередження: Ковтун 55 хв

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*