Стали відомі срібні і бронзові призери чемпіонату Лубенського району

Завершився чемпіонат Лубенського району з футболу. У двох центральних матчах заключного туру команди визначили долю срібних і бронзових медалей чемпіонату. Як відомо чемпіоном Лубенщини достроковао став “Зеніт” з Калайдинців, який вже четвертий рік поспіль здобуває “золото”.

В останньому турі “Зеніт” приймав у себе вдома засульську “Сулу”, яка йшла на другій сходинці. У запеклому і драматичному матчі чемпіони залишили свої ворота “сухими”, хоча і самі не забили.

_

“Зеніт” (Калайдинці) – “Сула” (Засулля) 0:0

 

 

Тож доля нагород визначалася у матчі, який відбувся відразу по завершенню гри лідерів. У Тарандинцях зустрічались третя і четверта команди. Місцевий “Колос” намагався втримати атакуючий натиск Остапівської “Ниви”, яка знаючи, що “Сула” втратила очки із чемпіоном, з усіх сил намагалась скористатись шансом вибороти срібні нагороди чемпіонату району. Все ж бажання і майстерність футболістів “Ниви” перевершили оборону господарів. Команда з Остапівки розгромила суперників з рахунком 7:4 і завоювала друге місце чемпіонату Лубенщини. Третьою у підсумку стала команда “Сула” (Засулля), яка до золотих медалей цьогорічного Кубка району додала комплект бронзових нагород чемпіонату.

“Колос” (Тарандинці) – “Нива” (Остапівка) 4:7

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*