Турецькі гранди підписують зірок футболу

Турецький “Галатасарай” об’явив про підписання нападаючого “Арсеналу” Лукаса Подольскі. Трансфер оцінюється в 4 мільйони євро. Лукас майже не отримував ігрової практики, і взимку було прийнято рішення відправити нападника на правах оренди в “Інтер”. Повернувшись в “Арсенал” Подольскі заявив, що готовий боротись за місце у складі, проте Венгер не зміг гарантувати йому потрапляння в старт. Оптимальним рішенням став перехід Лукаса в “Галатасарай”. Німецький футболіст заключив контракт на три роки.

Стали відомі подробиці особистого контракту португальського півзахисника Луїша Нані, який перейшов з “Манчестер Юнайтед” в “Фенербахче”. За кожен з трьох сезонів в турецькому клубі 28-річний гравець отримає 5 млн євро. В минулому сезоні Нані на правах оренди виступав за “Спортінг”. Півзахисник провів 27 матчів в чемпіонаті Португалії, в яких забив 7 голів.

Форвард «Манчестер Юнайтед» Робін ван Персі узгодив умови контракту з клубом «Фенербахче». 31-річний голандець заключив договір на чотири роки. Сума трансферу складає 5 мильйонів фунтів стерлінгів. В минулому сезоні ван Персі провів 27 матчів і забив 10 голів в чемпіонаті Англії.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*