ФК Оржиця вирішила продовжити виступи в чемпіонаті Полтавської області

ФК Оржиця вирішила продовжити виступи в чемпіонаті Полтавської області. Про це йдеться в повідомлені клубу, яке з’явилось сьогодні на офіційній сторінці команди в одній із соціальних мереж:

 

Шановні вболівальники та шанувальники футболу!

Після матчу XVII туру Чемпіонату Полтавської області, що відбувся 01.10.2016 року, в якому ФК «Оржиця» приймали на домашньому стадіоні ФК «Рокита» виникла доволі неприємна ситуація для обласного футболу. Ряд ключових помилок бригади арбітрів, під головуванням Олега Дробітька, коштували доволі серйозних травм гравцям ФК «Оржиця», а також (з урахуванням того, що за короткий проміжок часу з чемпіонату знялися дві команди ФК «Фламінго» та ФК «Колос» Дмитрівка), було зіпсоване враження не лише від конкретного матчу, але й від чемпіонату області в цілому. Зваживши всі «за» і «проти», 03.10.2016 року, керівництво ФК «Оржиця» прийняло рішення знятися з чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги. Після чого, завдяки футбольній спільноті області (за що ФК «Оржиця» висловлює слова вдячності усім небайдужим любителям футболу), винник чималий ажіотаж довкола ситуації, що склалася після XVII туру та розпочалося публічне обговорення проблем, що існують в чемпіонаті.
За ініціативи та сприяння Федерації футболу Полтавської області 04.10.2016 року відбулася зустріч керівництва та тренерського штабу ФК «Оржиця» із представниками ФФПО за участі Голови Федерації Олександра Миколайовича Кудацького. Під час зустрічі було обговорено не лише згаданий матч, але й ключові проблеми чемпіонату. Зокрема, піднімалося питання щодо професійності та відповідальності суддівського корпусу. З метою належного матеріального забезпечення арбітрів та інспекторів матчу та недопущення подібних випадків, керівництвом нашого клубу було запропоновано збільшити внески команд – учасників, збільшити, в межах розумного, платню арбітрам за обслуговування матчів чемпіонату та інспекторам матчу. Вислухавши сторони зустрічі, Голова федерації Кудацький О.М. пообіцяв розібратися в цій ситуації та зробити все, від нього залежне, щодо недопущення подібних випадків в подальшому.
За підсумками зустрічі, Голова ФФПО Кудацький Олександр Миколайович та Президент ФК «Оржиця» Станіслав Анатолійович Куць дійшли згоди щодо подальшої співпраці та розвитку футболу Полтавської області.
Футбольний клуб «Оржиця» продовжує виступи в Чемпіонаті з футболу серед команд вищої ліги.
Керівництво, тренерський штаб та гравці ФК «Оржиця» вдячні Федерації футболу Полтавської області, вболівальникам та місцевим ЗМІ за небайдужість до ситуації, що склалася та надання належної оцінки проблемам, що виникають в Чемпіонаті Полтавської області.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*