ФК Полтава вибила Карпати з 1/8 фіналу Кубка України

ФК Полтава вибила з Кубка України чергову команду з УПЛ, на цей раз “містяни” в матчі 1/8 фіналу перемогли львівські Карпати.

Господарі поля швидко відкрили рахунок у зустрічі, вже на 3-й хвилині матчу, після розіграшу кутового, голом відзначився Олексій Ковтун.

Після пропущеного гола «Карпати» намагалися відігратися, але по справжньому небезпечних моментів у гостей так і не було.

Натомість “Полтава” ще до перерви змогла збільшити свою перевагу до двох м’ячів. На 45-хвилині Євген Трояновський з гострого кута вдруге засмутив Підкивку.

По перерві нігерійський форвард львів’ян, Габріель Окечукву, який вийшов на заміну, скоротив відставання до одного гола.

Забитий м’яч додав впевненості Карпатам, які щосили побігли атакувати ворота суперника. Попри величезну перевагу за кількістю гострих моментів, на більше “Карпат” не вистачило.

Полтавці зуміли відстояти переможний рахунок, й пройшли до наступного раунду.

 

26.10.2016 1/8 фіналу Кубку України. Полтава. Стадіон «Локомотив». 1 500 глядачів.

ФК Полтава- Карпати (Львів) 2:1

Голи: Ковтун, 4, Трояновський, 43 – Габріель, 54.
ФК Полтава: Кринський, Дмитренко, Ковтун, Кушніренко, Лещенко, Лісовий, Вовкодав (Недоля, 46, Сокуренко, 90+7), Соломка, Зеленевич, Трояновський (Воронченко, 90+2), Дегтярьов.
Запасні: Мусієнко, Леонідов, Гуськов, Іванов.
Головний тренер: Юрій Ярошенко.

Карпати: Підківка, Мірошніченко (Габріель, 46), Кравець, Лобай (Ярошенко, 90+4), Нестеров, Зубейко, Чачуа, Худоб’як, Грисьо, Костевич (Страшкевич, 90), Бланко-Лещук.
Запасні: Мисак, Вербний, Завійський, Кльоц.
Головний тренер: Олег Дулуб.

Попередження: Худоб’як, 18, Грисьо, 51, Лобай, 81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*