ФК Полтава знову програє вдома

У 31 турі чемпіонату України в першій лізі ФК Полтава зазнав чергової домашньої поразки. На цей раз кривдником “містян” став один із претендентів на підвищення в класі Чернігівський ФК Десна.

 

Розпочався матч доволі спокійно, але вже на 8-й хвилині гри ФК Полтава отримала гарну нагоду відкрити рахунок. Захисники гостей порушили правила в своєму штрафному майданчику проти Дегтярьова й арбітр призначив одинадцятиметровий. Виконувати пенальті взявся Трояновський, але на жаль не вдало – м’яч пройшов поруч зі стійкою.

 

І ледь не відразу Десна могла покарати суперника за нереалізований момент. Картушов пробивав з лінії штрафного майданчика, але господарів поля врятував Кринський.
В цілому перший тайм пройшов за невеликої переваги полтавців, але по-справжньому небезпечних моментів, небагато численні вболівальники не побачили.
До кінця першого тайму команди ще обмінялися гострими ударами.
На 32-й хвилині гри Махновський врятував Десну від гола, перевівши м’яч на кутовий, після дальнього удару Насібуліна.

А під завісу першого тайму Кірієнко, пробив головою повз ворота Кринського.

 
У Другому таймі активнішу діяли гості, й на 47 хвилині Десна відкрила рахунок. Чепурненко виконав подачу зі стандартного положення в штрафний майданчик полтавців, а Максименко зіграв на випередження й в падінні головою переправив м’яч в сітку воріт Кринського 0:1.

 
Надалі більше шансів було у сіверян щоб збільшити рахунок, ніж у Полтави щоб його зрівняти. Але більше забити в матчі не вдалося нікому тож в підсумку 0:1 на користь гостей.

 

21,05.2017. 31 тур. Перша ліга. м.Полтава. Стадіон «Лтава»

 

ФК Полтава – Десна (Чернігів)  0:1

Голи: Максименко, 47

 

Полтава: Кринський, Соломка, Бородай, Ковтун, Голіков, Насібулін, Дегтярьов, Трояновський (Пучковський, 67), Лебеденко, Зеленевич (Нехтій, 46), Дмитренко.

 

Запасні: Мусієнко, Кушніренко, Сокуренко, Лучик.

 

Головний тренер: Володимир Прокопиненко.

 

Десна: Махновський, Фаворов, Максименко, Братков, Мостовий, Щедраков, Чепурненко, Картушов (Бовтрук, 90), Волков, Кірієнко (Філіппов, 88), Арвеладзе (Коберідзе, 77).

Запасні: Шевченко, Чорноморець, Солдат, Коваленко.

 

Головний тренер: Олександр Рябоконь.

 

Попередження: Трояновський, 20, Дмитренко, 44, Насібулін, 45, Соломка, 89

 

 

Фото: офіційний сайт ФК Полтава

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*