ФК Полтава на виїзді поступається лідеру чемпіонату

В цьому турі наші земляки поїхали в гості до лідера чемпіонату, ФК Олександрії. З перших хвилин матчу господарі почали активно діяти в атаці і створили кілька моментів біля воріт суперника. Наші хлопці також не відсиджувалися в обороні і при можливості йшли в атаку. На 19-й хвилині О.Стеценко наважився пробити із-за меж штрафного майданчика, але удар був неточний.В середині тайму атаки Олександрійців дещо вщухли і боротьба, в основному, точилася в центрі поля. Перший тайм пройшов під диктовку лідерів чемпіонату. Вони більше контролювали м’яч, більше комбінували, створили більше небезпечних моментів біля воріт нашої команди, але рахунок жодна з команд не відкрила.
Після перериву господарі пішли в атаку і після серій кутових на 47 хв Басов відкрив рахунок. Зрівняли рахунок Полтавчани також з кутового. В кінці матчу на 87хв після подачі в штрафний майданчик і скидки на дальню стійку Ю.Соломка точним ударом в нижній кут відправляє м’яч в сітку воріт – 1:1. Втримати нічію нажаль не вдалося. Вже через хвилину господарі вивели на ударну позицію С.Старенького, який вивів Олександрійців вперед 2-1.

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Коломоєць, 74), Чорній, Грицук – к/к (Степанюк, 81), Мягков, Шендрік, Старенький, Банада (Леонов, 31, Імереков, 90), Басов.
Запасні: Леванідов, Іващенко, Бідловський.
Гол.тренер – В.Шаран

«Полтава»: Кучинський – к/к, Фаворов (Зозуля, 71), Зеленевич, Бондаренко, Ткачов, Кравченко, Стеценко, Недоля (Волков, 73), Насібулін, Коваленко (Соломка, 73), Шастал (Вовченко, 60).
Запасні: Кулініч, Ковальчук, Кринський.
Гол.тренер – О.Федорчук

Попередження: Д.Леонов (67) – Д.Фаворов (11), О.Стеценко (20), М.Зеленевич (64), В.Насібулін (66), Ю.Соломка (87), О.Волков (90).
Голи: С.Басов (47), С.Старенький (88) – Ю.Соломка (87)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*