ФК Полтава перемогла ПФК Суми

Останній матч осінньої частини сезону ФК «Полтава» повинен був проводити на виїзді, але через незадовільний стан газону стадіону «Ювілейний» в Сумах, поєдинок за згодою сторін був перенесений на НТБ ФК «Полтава», яка знаходиться в Копилах.

У першому таймі команди голів не забили, найнебезпечніший момент у першій половині зустрічі мали гості, але удар Лучика прийшовся в поперечину.

У другому таймі містяни почали втілювати ігрову перевагу в забиті м’ячі. В середині другої сорока п’яти хвилинки, впродовж двадцяти хвилин, Полтава відзначилась тричі. Відкрив рахунок, з передачі Трояновського, Дегтярьов, через дев’ять хвилин його подвоїв Лісовий, а завершив розгром номінальних господарів Дегтярьов.

Все ж сумчани не пішли з поля без забитого голу, на останній хвилині зустрічі Кравчук зумів забити гол престижу.

Це була остання гра для ФК Полтави в першості перед зимовою перервою, наступну гру в рамках чемпіонату першої ліги команда проведе весною 18 березня, а в цьому році залишилося зіграти, ще одну кубкову гру проти Донецького Шахтаря, матч відбудеться 30 листопада в Полтаві.

ПФК Суми – ФК Полтава – 1:3
Голи: Кравчук, 90 + 2 – Дегтярьов, 60, 78, Лісовий, 69

ПФК Суми: Кліщук, Медведєв, Суходуб, Кравчук, Приходько, Лучик, Богачов, Брікнер, Душин, Гребенюк (Разуваєв, 72), Жариков (Федосов, 65) (Койдан, 79).

Запасні: Литвиненко, Процишин, Ігнатенко, Кабанюк.

Головний тренер: Павло Кикоть.

ФК Полтава: Кринський, Вовкодав, Ковтун, Парамонов, Кушніренко, Сокуренко, Лісовий (Лещенко, 70),  Зеленевич (Гуськов, 46), Насібулін, Трояновський, Дегтярьов (Іванов, 81).

Запасні: Мусієнко, Воронченко.

Головний тренер: Юрій Ярошенко.

Попередження: Дегтярьов, Парамонов – Приходько, Федосов, Брікнер.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*