Футболісти «Кременя» у меншості поступаються «Прикарпаттю»

У 23 турі першої ліги Футболісти «Кременя» у меншості поступилися «Прикарпаттю» з рахунком – 2:1.

Гості першими забили у зустрічі, на 22 хвилині нападник Кременя Дмитро Сула, з подачі Лободи, головою відправив м’яч у сітку воріт господарів. Для новачка Кременя це вже третій гол у чотирьох поєдинках за Кремінь. Цікаво що третій гол він міг забити на дві хвилини раніше, якби реалізував  пенальті у ворота Прикарпаття, але своєю нагодою він не скористався, пробивши мимо воріт.

Прикарпаття” після забитого голу не знітилося, а активно почало грати першим номером. Віддамо належне, до перерви у них був шанс зрівняти рахунок, але відразу з двома ударами Сондея впорався воротар “Кременя”.

Найцікавіше сталося на п’ятій хвилині другого тайму – після подачі кутового гості вибили м’яч зі своєї штрафної, але прозвучав свисток арбітра, після чого Олійник побачив перед собою червону картку за удар суперника.

Саме це вилучення стало переломним моментом у грі, до цього — на полі була рівна гра.

У більшості господарі стали грати в повну силу, створивши максимальний тиск біля воріт суперника. На 63-й хвилині це принесло свої плоди – затяжна атака закінчилася ударом Семотюка з-за меж штрафного. У 20-річного голкіпера, який замінив вилученого Олійника, шансів відбити постріл Владислава не було – 1:1.

А ось у вирішальному голі частинка його провини є – Закорський випустив м’яч в штрафній, захисники намагалися “загасити пожежу”, вибивши круглого, але його підхопив Кузьмин і віддав передачу на Барчука. Ну а далі справа техніки – 2:1.

Наступний матч «Кремінь» зіграє вдома проти «Миколаєва». Матч відбудеться 15 липня о 18.00 на стадіоні «Кремінь-Арена».

11 липня 2020 року. 17:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +31С 

«Прикарпаття» – «Кремінь» – 2:1

Голи: Семотюк 63, Барчук 82 – Сула 20 (н/п), Сула 22

«Прикарпаття»: Вульчин, Борисевич, Пастух (Бочкур, 46), Француз, Сікач (Шпирка, 46), Воробчак, Семотюк, Вацеба (Геник, 76), Сондей (Кузьмин, 35), Дитко (Цюцюра, 46), Барчук. Запасні: Новак, Василів, Дербах, Януш, Павлюк, Хома. Головний тренер: Володимир Ковалюк

«Кремінь»: Олійник, Бичков, Курелєх, Головко, Дмитрієв (Черниш, 84), Литвяк, Моцик (Фхакадзе, 46), Лобода (Закорський, 54), Мурашов (Кривенко, 70), Козлов (Білоус, 46), Сула. Запасні: Пилипенко, Янаков. Головний тренер: Сергій Свистун

Попередження: Вульчин (19), Бочкур (48), Борисевич (66) – Литвяк (13), Кривенко (81).

Вилучення: Олійник (50, удар суперника)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*