Євро-2016. Україна гратиме в плей-офф

Завершився груповий етап кваліфікаційного раунду до Чемпіонату Європи 2016, який відбудеться у Франції.

Збірна України в останньому турі грала в Києві проти іспанців. Тренер гостей Вісенте Дель Боске виставив на цей матч резервістів, так як Іспанія достроково оформила вихід на Євро. Проте українці не змогли переграти суперників, прорпустивши єдиний гол від Маріо Гаспара.

Іспанія і Словаччина проходять напряму у фінальну частину Євро-2016 із групи С, а українці зіграють стикові матчі плей-офф раунду.

_

Україна — Іспанія 0:1
Гол: Гаспар, 22

Україна: Пятов, Федецький, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Гармаш (Рибалка, 58), Ярмоленко, Ротань (Зінченко, 87), Коноплянка, Кравець (Селезньов, 87)

Іспанія: Де Хеа — Гаспар, Этчейта, Начо, Аспиликуэта — Сан Хосе — Алькантара, Фабрегас (Мата, 64) — Иско, Алькасер (Бускетс, 85), Нолито (Альба, 75)

На 25-й хвилині матчу не реалізував пенальті Фабрегас (воротар)

Також прямі путівки на Чемпіонат Європи здобули Чехія, Бельгія, Німеччина, Італія, Португалія, Англія, Хорватія, Швейцарія, Росія, Австрія, Румунія. Вперше в своїй історії виступлять на Євро такі збірні як Ісландія, Албанія, Північна Ірландія і Уельс.

Збірна Турції в останньому матчі видряпала останню пряму путівку, як краща команда з третіх місць в групах. Саме Туреччина залишила збірну Голандії за бортом турніру. Не потрапляння Нідерландів у фінальну частину – це найбільша сенсація відбіркових матчів.

Вісім команд зіграють в стикових матчах плей-офф за право виступати у фінальній частині турніру — Боснія і Герцеговина, Україна, Швеція, Угорщина, Ірландія, Данія, Норвегія і Словенія.

Перші матчі плей-офф пройдуть 12, 13 і 14 листопада, а матчі-відповіді — 15, 16 і 17 листопада.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*