Кременчуцький “Кремінь” на виїзді переміг охтирський Нафтовик

Кременчуцький “Кремінь” перемігши у гостях, з рахунком 1:2, охтирський Нафтовик довів свою, безпрограшну серію до трьох зустрічей поспіль.

В середині першого тайму лік голам у поєдинку відкрив Прошенко, влучно пробивши зі штрафного. Господарі відігралися за п’ятнадцять хвилин до завершення зустрічі, коли у штовханині біля воріт Онопка швидше за всіх зорієнтувався Сачко. Але практично в наступній атаці “Кремінь”знову вийшов вперед: Саркісян скинув м’яч на Богданова, а той потужним ударом в дотик метрів з двадцяти пробив голкіпера господарів..

Завдяки перемозі Кременчужани покуняли зону вильоту, куди відправився “Нафтовик”. В наступному турі Кремінь вдома зустрінеться з іншим претендентом на виліт з ПФК Суми.

29.10. 2017 р. Перша ліга 19-й тур. м. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» 200 глядачів.

«Нафтовик-Укрнафта» – «Кркмінь» (Кременчук) – 1:2
Голи: Сачко 76 хв – Прошенко 25 хв, Богданов   78 хв.

 
«Нафтовик-Укрнафта» Данкович, Лапін, Корж, Швець, Власюк, Передистий-к, Цюцюра, Сачко(Кателін 81), Антюх(Васильченко 55, Суханов 67), Скакун, Яременко.
Запасні: Солдатенко, Білик, Водоп’ян.
 
В.о. головного тренера: Володимир Книш.
 
«Кремінь»: Онопко, Вовкодав(Квачов 80), Ходуля, Ченбай, Ентін(Янаков 65), Піскун(Богданов 70), Прошенко(Саркісян 75), Степанчук(Боровський 60), Горват, Тєртишний, Тимченко-к.
Запасні: А.Олійник, Авраменко.
 
Головний тренер: Сергій Ященко.
 
Попередження: Лапін(69), Сачко (70) – Тимченко (41), Прошенко (68), Онопко (76).
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*