Кремінь вдома переміг лідера другої ліги

У восьмому турі чемпіонату України в другій лізі Кременчуцький Кремінь, вдома приймав лідера першості Інгулець -2.
Кремінь розпочав гру досить активно, і вже перший небезпечний момент у воріт гостей завершився забитим м’ячем. На 10-й хвилині поєдинку Піскун чудовою передачею вивів Козлова на “побачення” з голкіпером «Інгульця-2», який точно пробив у нижній кут воріт, вивівши свою команду вперед 1:0.
А на 16-й хвилині зустрічі кременчужани забили вдруге, Андрій Сторчоус вийшов тет-а-тет з голкіпером, й з гострого кута відправив м’яч у сітку воріт гостей 2:0 На 31-ій хвилині гості відіграли один м’яч, вдало реалізував штрафний удар, поцілив у ближній, нижній кут воріт Віталія Онопка.
Другий тайм зустрічі був не менш цікавим. На 52 хвилині матчу, господарі на правому фланзі заробили перспективний штрафний удар. Богданов виконав подачу у штрафний майданчик,головою пробив повз воротаря, відновивши перевагу господарів у два м’ячі. А за тринадцять хвилин гості вдруге скоротили відставання до одного м’яча, Дмитро Клімаков, з другої спроби переграв Онопка.

На більше гостей не вистачило, які завершували матч у меншості, на 82-й хвилині був вилучений Микола Кобець, а ось господарі могли забити й четвертий м’яч.

 

08.09.2016. 2 ліга, 8-й тур. м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена» Ім. Олега Бабаєва. 1500 глядачів.

«Кремінь» (Кременчук) — «Інгулець-2» — 3:2 (2:1)

Голи: Козлов 10, Сторчоус 16, Ентін  52 – Ходуля 31, Клімаков 65.

«Кремінь»: Онопко Віталій, Бичков Богдан, Ентін Дмитро, Курєлєх Валерій, Кунєв Роман, Піскун Владислав, Сторчоус Андрій,  Степанчук Сергій, Богданов Максим, Кошадзе Леван, Козлов Артем
Запасні: Олійник Андрій, Москалик Олександр, Пільтенко Ілля, Сидоренко Дмитро, Тертишний Дмитро, Горват Олександр, Скоцький Богдан

Головний тренер: Сергій Ященко

«Інгулець-2»: Завгородній Денис, Ходуля Ілля, Мучак Іван, Рижук Степан, Кобець Микола, Жуков Микита, Коверник Валерій ( Клімаков Дмитро), Красов Олексій,  Мішенін Дмитро, Мішуренко Олександр,  Голуб Андрій.
Запасні: Гурідов Максим, Гладиш Андрій, Помазан Роман,  Стеценко Микола, Гвоздевич Сергій, Коцюмака Ігор.
Вилучення: Кобець Микола, 82 хв.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*