Аматорський чемпіонат України: Олімпія (Савинці) мінімально перемогла Любомир

У цьому матчі події розгорталися швидко. Вже в дебюті Бажан і Бірюк пішли в атаку через правий фланг, і захисник заробив штрафний у боротьбі з колегою за амплуа Горбатком. Подавати взявся Субочев і на його навіс пішов Стрельцов. На дальній стійці Євген пробив головою, навіть не стрибаючи – 1:0. Два голи та два асисти в активі форварда в п’яти матчах після повернення – починав сезон Стрельцов у друголіговому Металі (Харків), який зараз є лідером Групи «Б».

Любомир намагався відігратися, гості створили кілька моментів зусиллями Марченка, Паламарчука та інших гравців, але ні стандарти, ні удари з гри цього разу не заходили – хоча не можна сказати, що Казаков зовсім нудьгував. Так само не щастило забити ще й Олімпії – а моменти були. Момот лише на сантиметри не влучив, сходу пробиваючи в дальній кут. Воротар Дьогтяр справився з ударами Гриценка та Світличного. А наприкінці гри Куць і Співак удвох виходили на воротаря, і тут Шешеня в підкаті врятував свою команду від другого голу.

Але, хоча інтрига й трималася до останнього, її приглушило вилучення в гостей. Любомир заробив штрафний, Горбаток його виконав, але рефері зупинив гру й видав захиснику жовту та червону. Річ у тім, що Ісаков показав, що пробивати стандарт треба з іншого місця, тож виконання не звідти він трактував як неспортивну поведінку. Олімпія виграла четвертий поспіль домашній матч. Разом із другим поспіль виходом у фінал Кубка України серед аматорів можна вважати останній тиждень в житті клубу вважати успішним.

01.05.2021. с. Копили. Стадіон НТБ ФК Полтава

Олімпія (Савинці) – Любомир (Ставище) – 1:0 (1:0)

Гол: Стрельцов, 3

Олімпія: Казаков©, Бірюк, Тарганчук, Малик, Ковтун, Момот (Ковальчук, 63), Радченко (Куць, 63), Субочев (Світличний, 84), Стрельцов (Рудченко, 63), Бажан (Гриценко, 71), Ситник (Співак, 46). 

Запасний: Макаренко. 

Головний тренер: Олександр Кулик.

Любомир: Дьогтяр, Паламарчук, Ібадов, Горбаток, Воронін (Кияниця, 69), Шешеня, Новіков (Романенко, 58), Надобенко© (Козій, 46), Мельничук (Попов, 46), Мельниченко (Марченко, 46), Бондар (Клименко, 66). 

Запасний: Митрушин. 

Головний тренер: Олександр Гончаров.

Вилучення: Горбаток, 87 (повторне попередження)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*