Вища ліга чемпіонату Полтавщини: Фламінго громить суперника

Відбулись матчі 2-го туру Вищої ліги чемпіонату Полтавської області. У Комсомольську на стадіоні “Гірник” срібний призер минулорічного чемпіонату команда “Фламінго” приймала гостей із Лубен. Більш досвідченіші господарі розгромили молоду команду ФК “Лубни” з рахунком 6:0. Голами відзначились Залов, Махно та дублями Топор і Кухта.

«Фламінго» (Комсомольськ) – ФК «Лубни» 6:0

Нічийний нульовий результат було зафіксовано у Глобино, де місцева команда приймала володаря минулорічного Кубка області команду “Олімпія” із Миргородського району. Комади гостро атакували і почергово пробивали по воротах суперників, але рахунок в цьому матчі так і не відкрився.

ФК «Глобине» – «Олімпія» (Савинці) 0:0

У іншому матчі 2-го туру новачок Вищої ліги Калайдинцівський “Зеніт” приймав у Лубнах ще одного дебютанта ліги і чемпіона Першої ліги команду «Чайка» (Дейкалівка). Саме ці дві команди були переможцями груп А і Б у Першій лізі минулого сезону і саме вони грали між собою у фіналі. Тоді у Зінькові перемогла «Чайка» з рахунком 5:2. Щодо матчу, то нападаючий гостей Дмитро Жарков ще у першому таймі зробив дубль, то ж господарям довелось відігруватися. І все ж бойову нічию цього дощового дня приніс Роман Кірпіченко, забивши два голи у ворота гостей.

«Зеніт» (Лубни) – «Чайка» (Дейкалівка) 2:2

Результати перенесених матчів:

ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – «Динамо» (Решетилівка) 2:4

ФК «Рокита» – ДЮСШ «Молодь» (Полтава) 7:0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*