Ворскла виходить в 1/8 Кубка України.

Ворскла в 1/16 Кубка України зустрічалася на виїзді у Чернігові з Десною. Полтавчани розпочали впевнено в перші 15 хвилин матчу Шиндер мав дві нагоди відзначитися, але не пощастило, а ось третю нагоду Антон не втратив після розіграшу кутового скористався скиданням від партнера й ногою спокійно відправив м’яча до сітки – 0:1 На при кінці тайму Ворскла отримала право на небезпечний штрафний, але розіграли його не вдало, тож на перерву команди пішли з мінімальною перевагою Ворскли.

 

Другий тайм розпочався з небезпечної атаки Десни: Сапай збиває Кондратюка на підступах до штрафного, арбітр за фол останньої надії вилучив гравця Ворскли. Одразу господарі скористалися більшістю на 53 хвилині Петро Кондратюк після пасу з правого флангу переправляє м’яч у ворота Ворскли – 1:1. Після пропущеного голу Ворскла влаштувала облогу воріт господарів. Десна обороняється всією командою, аж до кінця другого тайму і переводить гру в овер-тайм.

 

Перший доданий тайм. Ворскла знову розпочала штурм воріт суперника на 92 хвилині після подачі Бартуловича Чеснаков головою влучає в поперечину. На 92 Міщенко після подачі з лівого флангу пробиває в падінні через себе – поруч з ближньою стійкою. Далі були менш небезпечні удари Міщенка, Громова, Чеснакова. На останній хвилині екстра тайму полтавці ледь не Кісіль небезпечно пробивав, але воротар Ворскли накрив м’яч у ближньому куті.

 

У другому екстра таймі нічого не змінилося Ворскла атакувала, а в кінці за традицією знову могла пропустити Сухомлинов, після передачі з правого флангу пробив над правою дев’яткою воріт Ткаченка. Отже гра завершилася з рахунком 1 – 1. Тож долю матчу вирішили після матчеві пенальті.

В серії пенальті сильнішими виявилися Полтавці.  2 – 4. Ворскла здобула дуже важку перемогу.

22 серпня. 17:00. Чернігів. Стадіон ім.Ю.Гагаріна

Десна (Чернігів)  –  Ворскла (Полтава) 1 – 1 (по пеналті 2 :4)

Голи: Шиндер 18 хв, Кондратюк 53хв.

Десна: Сітало, Чепурненко, Мельник, Щедраков, Кондратюк, Жук (Кравченко120 хв), Єлісєєв, Сухомлинов, Есеола (Чуланов116 хв), Бовтрук (Малюк113 хв), Кісіль.
Запасні: Шевченко, Кравченко, Малюк, Іоша, Чуланов, Смалько, Каркошкін.

Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Ворскла: Ткаченко, Даллку, Сапай, Дитятьєв, Пердута, Чеснаков, Андрій Ткачук, Бартуловіч (Скляр 112 хв), Міщенко, Шиндер (Бараннік 46 хв) (Сімінін65 хв), Громов.

Запасні: Вічний, Сімінін, Скляр, Одарюк, Бараннік, Ткачук Євгеній, Ковпак.
Головний тренер: Василь Сачко.

Попередження: Громов 36 хв. Міщенко 57 хв.Чеснаков 86 хв, Сухомлінов 114 хв,

Вилучення: Сапай49 хв

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*