«Ворскла» виходить у чвертьфінал Кубку України

27 жовтня 2015. Кубок України 2015/2016. 1/8 фіналу  Полтава. Стадіон «Ворскла» імені А. Бутовського. 4500 глядачів. . 10 градусів.

У порівнянні з Першою кубковою грою Між «Чорноморцем» та «Ворсклою» у складі полтавчан відбулися наступні зміни: Повернувся в «рамку» після Травми Богуш, в лінії Захисту з’явився Сапай, який замінив травмованого в Одесі Пердуту, вийшов в «старті» Скляр, не міг взяти участі в сьогоднішній зустрічі Ковпак, травмований в матчі 11-го туру чемпіонату України з «Карпатами». У «моряків» з гравших в Одесі в стартовому складі вийшли Коркішко, Смирнов, Переверза і Петько, серед запасних виявилися учасники першої кубкової гри Боровик, Слинкин і Насими.

Перший тайм розпочався з атак господарів, в дебюті Артем Громов  не встиг замкнути  небезпечну передачу с флангу, не вистачило кількох сантиметрів. «Чорноморець» відповів небезпечним ударом Коркішка з кута воротарского майданчика – Богуш виручив «Ворсклу». В наступному епізоді Турсунов з флангу віддав на Чеснакова, Володимир прокинув далі на Громова, але Артемові пробити завадив захисник. Ще в одній атаці той же  Громов здорово пробивав  з лінії штрафної, але Безрук зміг відбити цей м’яч. Надалі гра стала проходити без моментів. Полтавці, не зважаючи на свою перевагу в один м’яч, все одно шукали можливості для взяття воріт.

Другий тайм вийшов дуже напруженим. Було багато силового футболу, гравці самовіддано стелилися у підкатах, іноді грали надто жорстко. Одного разу справа дійшла навіть до легкої бійки, Але матч так і завершився нульовою нічиєю. За підсумками двох зустрічей (1: 0) у чвертьфінал Кубка України вийшла полтавська команда.

«Ворскла» (Полтава) – «Чорноморець» – 0: 0

«Ворскла»: Богуш, Сімінін, Даллку (капітан), Скляр, Громов, Чеснаков, Сапай, Баранник (Ткачук А., 46), Бартулович, Ткачук Є., Турсунов.

Запасні: Непогодов, Ічанський, Одарюк, Квасний, Дитятьєв, Авраменко.

Тренер – Василь Сачко.

«Чорноморець»: Безрук, Ковалець (Слинкин, 68), Коркішко (Насими, 84), Смирнов, Мурашов (Яворський, 54), Гадрані, Шаповал (капітан), Калита, Переверза, Немчанінов, Петько.

Запасні: Боровик, Захарченко Є., Щетинін.

Тренер – Олександр Бабич.

Попереджені: Переверза (21), Калита (32), Немчанінов (40), Смирнов (45 + 1), Гадрані (55), Коркішко (56) – Громов (23), Турсунов (56), Сапай (57), Даллку (69).

Вилучений: Гадрані (87, друге попередження).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*