Ворскла в більшості програла Дніпру-1

Фото: ФК Ворскла

Гра, де команда Юрія Максимова щонайменше не повинна була програвати, завершилася мінімальною перемогою дніпрян. Підопічні Ігоря Йовічевіча, граючи у меншості майже увесь другий тайм, зуміли відстояти результат першого тайму.

Обидві команди запропонували динамічний та силовий футбол. Хоч вкрай гострих моментів за перші 45 хвилин не було, однак до голу справа таки дійшла.

Ворскла мала дві нагоди, щоб відзначитися у першій половині гри. Зокрема, після удару Тілля зі штрафного на добиванні опинився Скляр. З його пострілом впорався Юрчук.

Згодом Кулач мав відкривати рахунок у грі, однак Владислав пробив із вбивчої позиції прямо в Юрчука.

Дніпро-1 відповів голом на 40 хвилині. Артем Довбик у стилі Андрія Ярмоленка змістився з лівого флангу в центр та розрядив свою гармату. Різник не зміг відбити м’яч, який залетів у верхній кут!

Відразу після перерви дніпряни могли збільшити перевагу. Чуже отримав передачу з флангу та пробив у дотик. М’яч після обвідного удару хорвата пролетів біля рамки воріт Різника.

На 53 хвилині хід гри різко змінився. Захисник Дніпра-1 Дуглас збив у центрі поля Степанюка та отримав другу жовту карту – вилучення.

Ворскла була близька, щоб відігратися на 63 хвилині. Після закидання у штрафний Пуцлін отримав передачу та потужно пробив. Юрчук здійснив чудовий сейв, відбивши м’яч.

Попри те, що Ворскла затиснула гостей у штрафному, Дніпро-1 мав свої моменти. Спершу перспективна атака дніпрян завершилася ударом Цурікова у руки Різнику. Згодом оформити дубль міг Довбик, але він також не зміг переграти Різника.

На 83 хвилині Довбик вискочив на рандеву з Різником і не зміг переграти голкіпера з першої спроби. Та м’яч знову опинився в Артема, проте він не поцілив у ворота. На щастя для Артема, він перебував у офсайді. Інакше партнери б його не пробачили.

Свій момент мала й Ворскла. Луїзао красиво навісив у штрафний на Ребенка. Павло пробив головою, але не влучив у нижній кут воріт.

У підсумку Ворскла так і не змогла відігратися – 0:1 Дніпро-1 святкує перемогу.

Ворскла залишилася на 5 місці і не втратить свою позицію після цього туру. Полтавці мають 28 очок.

13 березня 2021 року, 17:00. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. +1 градус.

«Ворскла» — «Дніпро-1» – 0:1

Гол: Довбик (40)

«Ворскла»: Різник Чеснаков (Щербак, 72), Яворський, Альюн, Пердута, Тілль, Пуцлін, Скляр (Луїзао, 46), Степанюк, Кане, Кулач (Ребенок, 77).

«Дніпро-1»: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Назаренко (Цуріков, 58), Ігнатенко, Піхальонок (Ді Франко, 71), Чуже (Адамюк, 72), Когут (Сваток, 58), Довбик (Хобленко, 88).

Попередження: Скляр, Тілль, Челядін — Дуглас, Когут.

Вилучення: Дуглас (54, повторне попередження)

Футбол 24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*