«Ворскла» зіграла внічию із «Шахтарем»

У Полтаві команда «Ворскла» видала ще один цікавий і водночас валідольний трилер після єврокубкового матчу з словаками. Цього разу в рамках Чемпіонату України полтавці приймали на стадіоні імені Баннікова срібного призера минулорічної першості Донецький «Шахтар».

У цьому матчі молодий голкіпер «Ворскли» Олександр Ткаченко 1993-го року народження дебютував в елітному дивізіоні Українського футболу.

«Шахтар» наприкінці першого тайму провів кілька небезпечних атак, і одну довів до голу. Марлос на 39-й хвилині відкрив рахунок. Але невдовзі Бараннік першим був на добиванні після пострілу зі штрафного від Громова і вгатив футбольний  снаряд у сітку «донецьких» воріт.

Ворскла - Шахтер. Анонс матча - изображение 9

В середині другого тайму Едуардо тонко та майстерно уникнув офсайду, вийшов один на один з Ткаченком та зміг переграти воротаря. Далі “гірники” впевнено володіли м’ячем і догравали матч. Але «Ворсклі» вдалося створити фантастичний камбек. Міщенко кинув в прорив лівим флангом Бартуловіча, той «вирізав» відмінний навіс на Ковпака, і Олександр ударом головою зрівняв рахунок.

_

«Ворскла» (Полтава) – «Шахтар» (Донецьк) 2:2

Голи: Бараннік, 45+1, Ковпак, 90+2 – Марлос, 39, Едуардо, 65

Ворскла: Ткаченко, Сімінін, Далку, Є. Ткачук, Пердута, А. Ткачук, Скляр (Бартуловіч, 46), Чеснаков (Міщенко, 82), Турсунов, Громов, Бараннік (Ковпак, 46)

Шахтар: Каніболоцький, Срна, Ордець, Кучер, Ісмаілі, Малишев (Коваленко, 61), Степаненко, Марлос (Дентіньйо, 79), Тейшейра, Бернард (Едуардо, 61), Гладкий

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*