Ворскла перемогла новачка Прем’єр ліги

У сьомому турі “Ворскла” на виїзді зустрічалася з новачком Прем’єр-ліги Дніпродзержинською “Сталлю”, яку тренує колишній гравець “Ворскли” Володимир Мазяр.

Перший тайм “Сталь” провела активніше. “Ворскла” діяла дуже обережно. Виділявся Шиндер, який пару разів непогано тікав по флангу. Переважно команди грали в центрі поля, намагаючись зв’язати воєдино хоч три передачі. Виходило дуже рідко.

У другому таймі перші 15 хвилин “Сталь” провела активніше. Але першими рахунок відкрили гості гол на 61-й хвилині забив Чеснаков із подачі Младена Бартуловіча з кутового. А вже за 10 хвилин “Ворскла” відзначилася вдруге Бартуловіч пройшов від центру поля, віддав на Громова, з ударом якого воротар упорався, та на добиванні Бартуловіч шансів Паньківу не залишив – 0:2

На 85-й хвилині команда Володимира Мазяра скоротила відставання відзначився Бабенко.

_

Сталь (Дніпродзержинськ) – Ворскла (Полтава) 1:2
Голи: Бабенко, 85 – Чеснаков, 60, Бартулович, 70

Сталь: Паньків, Адамюк, Кравченко, Іщенко, Пшеничних, Путраш, Каленчук, Кулач, Дебелко (Буднік, 61), Карасюк, Васін (Котляр, 59)
Головний тренер: Володимир Мазяр
Ворскла: Ткаченко, Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Пердута, Турсунов (Сапай, 85), Чеснаков, Ткачук, Громов, Ковпак (Бартулович, 46), Шиндер (Баранник, 90 + 2)

Головний тренер: Василь Сачко

Попередження: Буднік,Сімінін, Ткачук, Пердута, Даллку, Ткаченко

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*