Ворскла програла Десні

3 серпня у Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна відбувся матч другого туру УПЛ між полтавською «Ворскло» та місцевою «Десною»

Перший тайм гри засвідчив повну ігрову і територіальну перевагу ворсклян у звітній зустрічі. Раз по раз гості створювали напругу поблизу воріт чернігівців, та це ніяк не матеріалізувалося в забиті м’ячі. Натомість в одній з небагатьох контратак Калитвинцев красивим обвідним ударом поклав м’яч у дальній верхній кут воріт – «Десна» повела в рахунку. Найреальнішу нагоду перед походом на перерву мав Мартиненко. Євгеній, пробиваючи зльоту, струсонув поперечку.

У другому таймі картина на полі суттєво не змінилася. «Біло-зелені» невпинно шукали підступи до воріт Паста, але з ударами по «рамці» ніяк не клеїлося. І сталося все, як за старим футбольним правилом. Чеснаков, здавалось би, у невинній ситуації послизнувся, опонент, який «накривав» капітана полтавців м’яч перехопив, та блискавично віддав його на Філіппова, і той подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.

 

З серпня 2019 року, 19:30. Чернігів, стадіон ім. Ю. Гагаріна.

 

«Десна» – «Ворскла» 2:0  

 

Голи: Калітвінцев (19), Філіппов (79)

 

«Десна»: Паст, Д. Фаворов, Імереков, Гітченко, Калітвінцев (Конопля, 87), Мостовой, Кузик (Картушов, 46), Огіря, Богданов (Западня, 75), Філіппов, А. Фаворов

 

Головний тренер: Олександр Рябоконь

 

«Ворскла»: Ткаченко, Кане, Артур (Ребенок, 73), Мартиненко, Пердута, Чеснаков, Скляр (Коломоєць, 76), Петровіч (Челядін, 87), Шехіч, Габелок, Васін

 

Головний тренер: Віталій Косовський

 

Попередження: Мостовой (22), Огіря (53), Паст (86) – Шехіч (31), Пердута (40), Васін (90+2)

 

ФК Ворскла

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*