Ворскла програла Олімпіку

Стартовий склад «Ворскли» здивував багатьох. Чи лише об’єктивні обставини змусили Віталія Косовського піти на цей радикальний крок? Через хворобу не може досі грати Кане, до лазарету буквально перед поїздкою до Києва потрапив і Артур, не готовий поки допомагати команді Петровіч.

Номінальні ж дублери Мельничук, Челядін, Козиренко та Стрижак уже давно заявили про свої амбіції в головній команді «біло-зелених», тому їх поява в складі полтавців – поки щедрий аванс від тренерського штабу.

На 23-й хвилині зірвав оплески Ткаченко, перевівши на кутовий підступний удар зі «стандарту». До цього обидві команди кілька разів перспективно розгортали свої атакувальні дії, та зиску з того не мали. Дотепна прихована передача низом від Луїзао на Козиренка могла б стати голом, та Юрію забракло метра, аби дістатися м’яча. Після кутового у натовпі прямо у воротарському майданчику не вдалося проштовхнути м`яча за лінію воріт Баєнку, від чого гравець схопився за голову. І знову 27-й номер ворсклян опинився на вістрі атаки на 40-й хвилині, та головою переграти Кринського не зміг.

На 57-й хвилині відмінна комбінація Луїзао – Коломоєць мала б завершитися логічним голом нападника «біло-зелених», та поперечка врятувала донецьку команду. Невдовзі Васін намагався поцілити у дальній кут – оминув стійку м’яч. І що, старе футбольне правило? «Олімпієць» Тейшейра, отримавши передачу по центру прямо в штрафному майданчику, зумів пробити Олександра Ткаченка – 1:0. Лук‘янчук невідпорно пробив головою після навісу з кутового, і це – 2:0

 

 

20.10. 2019 року м. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

 

«Олімпік» (Донецьк) – «Ворскла» 2:0

 

Голи: Тейшейра (67), Лук’янчук (75)

 

«Олімпік»: Кринський, Є. Пасіч, Гришко, Лук’янчук, Вантух, Цимбалюк, Політило, Імері (Балашов, 61), Фабіньо (Кравчук, 61), Тейшейра, Дійє (Шахаб, 83)

 

«Ворскла»: Ткаченко, Сапай, Баенко, Чеснаков, Мельничук, Челядін (Скляр, 90), Васін, Луїзао (Габелок, 69), Стрижак, Коломоєць, Козиренко.

 

Попередження: Шахаб – Сапай, Челядін

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*