Ворскла програла фінам й вилетіла з ліги конференцій

Полтавці у поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій поступились фінам.

Перший тайм матчу-відповіді між Ворсклою та КуПСом пройшов без голів. Полтавці відкрили рахунок на початку другого тайму. У черговій контратаці Ібрахім Кане дальнім навісом відправив у забіг правим флангом Руслана Степанюка. Форвард полтавців прорвався до штрафного майданчика і зряче прострілив в район одинадцятиметрової позначки, де вже чатував Олів’є Тілль. Забити для люксембурзького півзахисника було справою техніки.

Вже у наступній атаці КуПС зрівняв. Анікпено Удо розібрався на лінії карного майданчика з Валерієм Бондаренком і скинув на Джордана Сіббана. Француз потужним ударом з-за меж штрафного шокував полтавців, які навіть не встигли як слід відсвяткувати взяття воріт. Та за п’ять хвилин Ворскла реабілітувалась. Після подачі з кутового м’яч відлетів до Ігоря Пердути, який навісив на Скляра. Олександр головою замикав у ворота і м’яч, влучивши у плече захисника, залетів у сітку.

На третій доданій хвилині Ворскла наступила на старі граблі. Пропустивши контратаку, полтавці спочатку дозволили супернику влучити у стійку, а згодом Урхо Ніссіля легко замкнув простріл партнера і виборов для своєї команди два екстра-тайми.

Майже одразу українці залишились удесятьох – Богдан Кушніренко побачив перед собою червону картку за гру прямою ногою і перспективу завдання важкої травми супернику. Фінам вдалось скористатись чисельною перевагою – на 111-й хвилині Анікпено Удо відгукнувся на навіс Нана Боатенга і головою вгатив сферу у сітку. Змити сором полтавцям не вдалось – не вистачило часу і майстерності.

29.07.2021. Ліга конференцій. 2-й кваліфікаційний раунд. м. Полтава стадіон Ворскла

Ворскла – КуПС 2:3 (0:0)

Голи: 1:0 – 48 Тіль, 1:1 – 49 Себбан, 2:1 – 55 Скляр, 2:2 – 90+3 Ніссіля, 2:3 – 111 Узочукву

Ворскла: Різник – Чеснаков (Луїзао 106), Тамм, Бондаренко – Пердута, Тілль, Пуцлін (Челядін 63), Якубу (Кушніренко 79) – Скляр (Яворський 72), Кане (Пешич 106) – Степанюк (Вакула 106)

КуПС: Крайдль – Хямяляйнен (Рангель 64), Томас, Тойвомякі, Карілльо (Хаарала 80) – Себбан, Аджей-Боатенг, Попович (Ніссіля 64), Узочукву – Яніс Ікаунієкс, Удо

Попередження: Степанюк 90+1, Пердута 92, Тамм 119 – Хямяляйнен 35, Ніссіля 100, Рангель 115, Удо 120

Вилучення: Кушніренко 95


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*