Ворскла розпочала сезон з поразки

Ворскла» пропустила на старті, але цей гол, радше з розділу необов’язкових. По тому підопічні Віталія Косовського мало-помалу почали прибирати ініціативу до рук, у результаті чого з’являлися моменти, і цілком небезпідставні сподівання господарів поля на те, щоб вирівняти ситуацію. Нагнітали з флангів, і нападники Васін і Коломоєць без м’яча не залишалися. І тут треба сказати, що на цілу порцію овацій заслужив своєю самовідданою грою голкіпер луганців Шевченко.

У другій 45-хвилинці ініціатива ворсклян уже ні в кого сумнівів не викликала. Футболісти у білому перегравали своїх візаві за всіма статтями, постійно нагнітали біля чужих володінь, та рахунок на табло не змінювався. Особливо близькими до успіху були Габелок і Коломоєць, та Артему і Юрієві бракувало сантиметрів для того, аби куля зайшла у лівий нижній кут.

На превеликий жаль, ні статистика, ні оплески трибун, які проводжали свою команду після поразки оплесками, не змогли підняти настрій футболістам «Ворскли». Утім, як говорять хлопці, спортивна злість, помножена на певні неписані футбольні закони, дають підстави сподіватися на сприятливий результат уже в найближчих зустрічах.

 

28 липня 2019 року, м. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 2647 глядачів.

1 тур Чемпіонату УПЛ сезону 2019/2020

 

«Ворскла» – «Зоря» – 0:1

 

Гол: Лєднєв (3)

 

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Чеснаков, Мартиненко, Кане, Скляр (Шехіч, 74), Петровіч, Габелок, Васін (Ребенок, 83), Коломоєць, Артур (Челядін, 90).

 

«Зоря»: Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Абу Ханна (Чеберко, 87), Михайличенко, Арвеладзе, Кочергін, Лєднєв (Чайковський, 90+1), Хомченовський — Будковський, Громов (Луньов, 82).

 

Попередження: Габелок, Коломоец, Шехіч — Михайличенко, Будковський, Вернидуб, Хомченовский, Лєднєв.

ФК Ворскла

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*