Ворскла удев’ятьох не втримала перемогу над Дніпром-1

У 5-му турі Української Прем’єр-ліги “Дніпро-1” приймав полтавську “Ворсклу”. На трибуни стадіону “Дніпро-Арена” були допущені глядачі – для відвідування була відкрита тільки частина трибун

Команди зіграли в результативну нічию – 2:2.

На 14-й хвилині дніпряни повели в рахунку, коли Назаренко замкнув подачу Когута. Ще до перерви “Ворскла” відновила рівновагу – Кулач відзначився ударом головою.

На 66-й хвилині полтавці повели в рахунку: Пуцлін віддав гольову передачу на Кане, який завдав точного удару в правий нижній кут – 2:1.

На 74-й хвилині “Дніпро-1” залишився в меншості після видалення Цурікова, а на 81-й Скляр отримав другу жовту і зрівняв склади. Вже у доданий час полтавців удев’ятьох залишив Кане, а “Дніпро-1” заробив штрафний. Господарі розіграли стандарт, Булеца отримав передачу і наблизився до штрафного майданчика гостей, після чого завдав точного удару, а воротар “Ворскли” навіть не намагався зреагувати – 2:2.

“Ворскла” у другому турі поспіль втрачає очки.

3.10.2020 5 тур УПЛ м. Дніпро ст. Дніпро-Арена

“Дніпро-1” – “Ворскла” – 2:2

Голи: Назаренко, 14, Булеца, 90+5 – Кулач, 42, Кане, 66

“Дніпро-1”: Сарнавський, Тейлор (Сваток, 54), Адамюк, Дуглас, Дубінчак, Ігнатенко (Булеца, 61), Батагов (Ді Франко, 78), Назаренко, Когут (Кравченко, 77), Цуріков, Довбик

“Ворскла”: Різник, Чеснаков, Яворський, Ндіайе, Пердута, Скляр, Пуцлін, Якубу, Кане, Ребенок (Щербак, 46, Васін, 90+1), Кулач (Опанасенко, 86)

Попередження: Когут, Ігнатенко, Дуглас, Цуріков, Назаренко – Кулач, Скляр, Якубу, Кане

Вилучення: Цуріков, 74 – Скляр, 81, Кане, 90+4

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*