Ворсклі» не вдалося обіграти «Чорноморець» у 13-му турі

Полтавська «Ворскла» розійшлася миром із одеським «Чорноморцем» у заключному поєдинку 13-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги (УПЛ).

Зустріч пройшла у Полтаві та завершилася з рахунком 0:0

Обидві команди по черзі проводили атаки на ворота суперника, але перша половина зустрічі завершилася у нульову нічию. Найнебезпечніший момент створив полтавський колектив на 35-й хвилині, коли Степанюк влучив у штангу.

Під кінець першого тайму хавбек Ворскли Пєшич отримав пошкодження і був замінений на Кравчука, який тільки переніс коронавірус.

У другому таймі полтавці активніше пішли вперед, але на табло це не позначилося. Свої моменти не змогли реалізувати Степанюк, Пердута, Кравчук, Рангел, Тамм та Челядін.

Зазначимо, що Кравчука, який вийшов на заміну у першому таймі, було відправлено відпочивати вже на 73-й хвилині гри на Чеснакова.

У наступному турі Ворскла 6 листопада зіграє проти Динамо на виїзді.

1.11. 2021 р, 13 тур УПЛ м. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 3129 глядачів.

«Ворскла» — «Чорноморець» – 0:0

«Ворскла»: Різник, Яворський, Якубу, Пердута, Тамм, Пуцлін, Кане, Челядин, Пешич (Кравчук, 41, Чеснаков, 73), Ранжел, Степанюк (к).

«Чорноморець»: Кучерук, Біловар, Кузик, Дубко, Скорко (Долгов, 62), Смирний, Вачіберадзе (Кравченко, 79), Цітаішвіли, Авагімян (Брагару, 62), Ванат (Бугай, 88), Ісаєнко (Тлумак, 79).

Попередження: Степанюк, Пешич, Скорко, Ісаєнко, Пуцлін, Смирний.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*